Vlastním Canon IP4300 a co se týká kvality tisku nemohu si stěžovat, co je ale horší je fakt, že ceny originálních barev stoupají. Před třemi roky jsem kupoval barvu za 238 Kč a nyní 298 a více.
Vlastním Canon IP4300 a co se týká kvality tisku nemohu si stěžovat, co je ale horší je fakt, že ceny originálních barev stoupají. Před třemi roky jsem kupoval barvu za 238 Kč a nyní 298 a více.
Naprosto souhlasím. Momentálně ji mám také a naprostá spokojenost. Mimo uvedených předností bych připomenul ještě jednu - tisk na potisknutelná CD/DVD. Velmi přesný a kvalitní.
Inkousty používám tyto: http://tisknuzatretinu.cz/component/...-521bk-s-cipem. Obětoval jsem pár foropapírů a pár ml inkoustů a sladil jsem si tiskárnu s monitorem. Papíry používám originál Canon, protože s ostatními mám zkušenosti horší.
Doma mám Hp Photosmart (teď si nevzpomenu na číslo) , tisk je ucházející, ale barvy se rychle vypotřebují a jsou drahé.
Canon Pixma iP4500, originál inkousty a fotopapíry 10x15. Na A4 jsem si koupil ty obyč. z Lidlu a také naprostá spokojenost. Vyrábím na tom DVD covers & labels (potisk) a je to "lepčí" jak originál.![]()
ip4200, starší typ, ale frčí dodnes, ako delo. Fotky kvalitnejšie, ako z foto labu, používam papier Epson pack 2x70 ks 10x15 asi 3 roky dookola, no name náplne + veľké fľašky a striekačka. Jeden pack mi vydrží 2 roky, za cenu 60 Euro + 1 pack s náplňami ako bonus s výdržou cca 1 500 výtlačkov 10x15 je de facto zadarmo. Za cenu výtlačku 10x15 z foto labu si doma vytlačím asi 15 fotečiek.![]()
canon MP550 multifunkčná
fotky s originálnymi náplňami a foto papier super (až na tú cenu) tak že iba občas
inak je využívaná ako kopírka a čb tlač :-)
MP550 mám taky. originální náplně sem zvrhl po jejich zdražení. Dají se koupit neoriginály (PEACH) za skoro třetinovou cenu a rozdíl sem nepoznal. Papíry používám original canon. Jinak větší počty fotek, nebo velké formáty nechám dělat v DM drogerii...
Fotolaby jsou jistě skvělé, ale proč si to neudělat sám?Pak z toho má člověk lepší pocit, ne?Já mám Samsung CLP-320 a jsem naprosto spokojena.
Používám Canon Pixma ip 4200 a Pixma ip 4700. Při kvalitním fotopapíru jsou fotky srovnatelné s fotolabem, a když to odflinknou tak i lepší.
S tiskárnou jsem na 100% spokojen. Inkoust si doplňuji sám. Jedno naplnění vyjde asi na 40 Kč při lepším inkoustu.
Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)
Záložky