| Pravidla | Seznam uživatelů | Společenské skupiny | Soutěž FotoVýzva / nejlepší | Hledat | Příspěvky za posledních 24h | Označit sekce jako přečtené | FAQ |
|
Registrace | Přihlásit | ||||||
| Novinky na fóru: Vlastní poznámky v uživatelském panelu, červnová FotoVýzva na téma Ženská krása - vyhrajte fotoaparát Nikon (update 13.5.2010) |
|
Vítejte, teď jste nepřihlášený. Jste tu poprvé? Digimanii navštíví měsíčně téměř 100 000 návštěvníků! Po přihlášení budete moci psát příspěvky, využívat Bazar a soukromé zprávy, nahrávat fotky do galerie, hodnotit a komentovat fotky ostatních, účastnit se FotoVýzvy atd. Registrace je rychlá, neváhejte a rozšiřte naši komunitu (v případě problému nás kontaktujte). Potřebujete jednorázově poradit? Využijte Poradnu pro neregistrované. Najdete nás i na facebooku. |
![]() |
|
|
Nástroje | Metody zobrazení |
|
|
Nahoru #1 |
|
Nováček
Registrace: Jul 2008
Reputační body: 10
![]() |
Ahoj, mám v hledáčku pár fotoaparátů, ale nějak se nemůžu rozhodnou. Můžete mi pomoci?
![]() Sony DSC-H55 Samsung WB600 Casio EX-H15 Fujifilm F80EXR Olympus Mju 9010 Použití: Dovolená u moře, výlety do hor, domácí focení, oslavy, párty (večerní focení)... Video se na výběru podílí asi 30%, takže na něm úplně nelpím, ale úplně na h... to být nemusí :-) Díky moc za radu |
|
|
|
|
|
Nahoru #2 | ||
|
Redaktor Digimanie
|
Z vyberu jednoznacne vyhodit Olympus mju-9010. Misto Fuji F80EXR bych bral starsi F70EXR (ale video je tam opravdu na h...). Naopak bych se zameril zejmena na zmineny Samsung. V teto tride za danou cenu se asi nic lepsiho nesezene, no snad jeste vzit v doprodeji Panasonic TZ6/TZ7, to jsou skutecne vynikajici pristroje. Sony dle meho nazoru nebude spatne, Casio bude spis prumer.
|
||
|
|||
|
|
|
|
|
|
Nahoru #3 |
|
Nováček
Registrace: Jul 2008
Reputační body: 10
![]() |
Díky za odpověď. Popravdě, samsung a sony jsou mi nejbližší. Bohužel, nevím který z nich... Samsung je asi podobný WB650, takže tam jsou kvality tak nějak známé... O Sony jsem nenašel nic...
|
|
|
|
|
|
Nahoru #4 | ||
|
Redaktor Digimanie
|
No od Sony bych bral spis model HX5, kde ten CMOS cip nabizi jednak fantasticke video, tak ruzne stabilizacni programy, HDR a podobne ptakovinky. Ale to uz je mnohem vyssi cena.
|
||
|
|||
|
|
|
Nahoru #5 |
|
Nováček
|
V kompaktech se toho letos urodilo hrozně moc a je opravdu těžké vybírat. Především nastoupily CMOS čipy a s nimi HD video. Zároveň se objevily v aparátech nové funkce a výkonnější postprocesy. Ať už jsou to HDR fotky nebo různá chytrá panoramata, GPS, Pre-Capture, lepší displeje, výkonnější stabilizace, širší objektivy s větším rozsahem, ... je to zkrátka sakra těžký
Kdybych nechtěl video, tak bych šel stejně asi do staršího modelu a to by byl Panasonic TZ7 nebo Fuji 70EXR. Ale protože kvalitní video chci, tak jsem až do dnešního vybíral a přebíral až jsem si dnes vybral a objednal Samsung WB2000 který se konečně po měsících čekání dostal do prodeje. Vybíral jsem mezi Panasonicem TZ10, Sonym HX5v, Casiem FH100 a Samsungem WB650 a WB2000. Panasonic TZ10 má ještě odlehčenou verzi TZ8 (bez GPS, s jiným formátem videa a možná ještě s nějakými dalšími drobnějšími změnami).Nedávno vyšel na DPreview ( http://jdem.cz/gusd8 ) srovnávací test travel zoomů a vyhrál to společně Samsung WB650 a Casio FH100. Ale v jiných testech si zas vítězství rozdělují mezi sebou Panasonic TZ10 a Sony HX5v. Jak říkám, je to těžký Každopádně každej jeden z nich je špičkový všestranný kompaktní aparát.
|
|
|
|
|
|
Nahoru #6 | ||
|
Redaktor Digimanie
|
Co je na videu u TZ7 spatne? Urcite je lepsi nez treba u WB650.
|
||
|
|||
|
|
|
Nahoru #8 | ||
|
Redaktor Digimanie
|
|
||
|
|||
|
|
||||||
![]() |
| Záložky |
| Počet uživatelů prohlížejících toto téma: 1 (členů:0, návštěvníků: 1) | |
| Nástroje | |
| Metody zobrazení | |
|
|
Podobná témata
|
||||
| Téma | Zakladatel tématu | Sekce | Reakcí | Poslední příspěvek |
| CASIO Exilim ZOOM EX-Z550 VS Casio EX-FC100 | Phates007 | Kompakty | 0 | 29-05-2010 00:49 |
| Digitální zrcadlovka Sony Alpha A350 + objektiv Sony 18-70mm/f3,5-5,6 | Petruszka | Nabídky | 0 | 16-10-2009 11:51 |
| Casio EX-Z500 | Fifty50 | Kompakty | 1 | 07-07-2009 21:41 |
| Fotoaparát Casio EX-F1 | Flíček2 | Fotoaparáty s EVF | 0 | 27-12-2008 02:31 |
| Fotoaparát Casio EX-F1 | Flíček2 | Kompakty | 0 | 27-12-2008 02:29 |