Původně odesláno od
RomanKol
Původně jsem se nechtěl vůbec do tehlé diskuse zapojovat.To proto, že mám ve výběru fotku Orla. Diskuze jestli zvířata v zajetí, ano, nebo ne ...a co je lepší, mi příjde v podstatě zbytečná. Jestli je něco jednoduché vyfotit nebo ne, to je trochu mimo mísu, pro někoho může být jednoduché vyfotit krávu, jelikož bydlí na vesnici, ale pražák to bude mít sakra složitější pokud ji bude chtít taky vyfotit. Na vesnici v Horní Dolní bude problém vyfotit tramvaj, ale pražák se jen vykloní z okna....Takhle bych mohl uvádět mraky příkladů....Ale o tom to přece vůbec není. První je to když na fotku kouknu, jestli se mi líbí nebo ne! Jak na mě působí, jak ji vnímám, emoce.... Přece vůbec není důležité jestli to bylo jednoduché nebo ne. Jde o to co ve mě ta fotka vzbuzuje....Jinak každý kdo si myslí jak moc je vše jednoduché to přece může zkusit a fotky vystavit a nechat posoudit...Jen mu přeji aby jeho fotky někdo nehodnotil podle toho, "že je to přece jednoduché vyfotit"... Tak to udělej, vyhraj soutěž a říkej "TO BYLO JEDNODUCHÉ"! Vše ostatní je o ničem. Bavme se o fotce, o pocitech, o kompozici o technické kvalitě fotky....vše ostatní mi přijde jen jako kybicování..., ale na to jsme my češi experti...
PS: jinak jsem mohl dát fotku bez rámečku a kdo z vás by mohl s jistotou tvrdit jestli je ze ZOO nebo z volné přírody? Asi nikdo
Zdar a dobré světlo