Tazatel: Lucie
Znění dotazu: Dobrý den mám dotaz,chtěla bych digitální fotoaparád vzhledem ktomu že tomu moc nerozumím tak doufám že mi dáte pár typů.Dívám se tu na vaše testy s fotákama a nevím jaký si mám vybrat,potom co sem tu vyděla tak komakty do 5000tis nic moooc a i když tomu nerozumím na fotkách ve vašich tetstech to je přeci jen vydět asi sem skrátka náročná,potřebuji foták na focení jak na dovolenou tak i do interyéru a focení mé cery a tak vůbec..de mi hlavně o fotky.Zrcadlovku ne to už je pro profíky a já sem přeci jen lajk.Dejte mi prosím pár typů moooc děkuji nemusí bít zrovna malý jen aby dobře fotil a byl rychlejší přeci jen mám dítě a to dlouho nepostojí děkuji Lucka
Znění dotazu: Dobrý den mám dotaz,chtěla bych digitální fotoaparád vzhledem ktomu že tomu moc nerozumím tak doufám že mi dáte pár typů.Dívám se tu na vaše testy s fotákama a nevím jaký si mám vybrat,potom co sem tu vyděla tak komakty do 5000tis nic moooc a i když tomu nerozumím na fotkách ve vašich tetstech to je přeci jen vydět asi sem skrátka náročná,potřebuji foták na focení jak na dovolenou tak i do interyéru a focení mé cery a tak vůbec..de mi hlavně o fotky.Zrcadlovku ne to už je pro profíky a já sem přeci jen lajk.Dejte mi prosím pár typů moooc děkuji nemusí bít zrovna malý jen aby dobře fotil a byl rychlejší přeci jen mám dítě a to dlouho nepostojí děkuji Lucka
Pro náročnější tu jsou kompakty s větším čipem (třeba Samsung EX1),ale v ceně 5000,- se ještě žádný přístroj neprodává,tu by se muselo připlatit.Jestli mám tedy ten povzdech (do 5000tis nic moooc) brát jako finanční hranici,no a pakliže ne,tak by to chtělo upřesnit cenovou relaci.U kompaktu do těch 5000,- hlavně vybírat přístroj s dobrou světelností a co nejméně MPx (třeba 10MPx atd.) Stabilizace aby byla optická a je tu předpoklad že se fotky "povedou" i v interiéru.Bohužel těchto přístrojů není zrovna mnoho,ale třeba (Canon PowerShotSX120IS),nemá ale široký úhel záběru na nejširším ohnisku.Za dobrou cenu se už prodává třeba Samsung WB600,ale ten interiér není nic moc.To můj Kodak Z915 i když má ještě horší světelnost objektivu jak zmiňovaný Samsung,ho lehce v kvalitě předčí a ne jenom v interiéru.Osobní zkušenost.Kodak má nevýhodu že aberace není nijak eliminována už v přístroji,ale jinak spokojenost.
Nedá mi to ale ale musím Vám napsat,že by neuškodilo si po sobě přečíst před vložením text.Tolik gramatických chyb jsem po hromadě dlouho neviděl.Nechci se Vás nijak dotknout,ale je to do očí bijící.
Nedá mi to ale ale musím Vám napsat,že by neuškodilo si po sobě přečíst před vložením text.Tolik gramatických chyb jsem po hromadě dlouho neviděl.Nechci se Vás nijak dotknout,ale je to do očí bijící.