Přátelé, tak už je doma blesk :-) mno bude to těžká písemka vzhledem k tomu,že ještě stále bojuji s Pentaxem K20D,inu dal jsem se na vojnu tak uuuurrrrrááá.Ahoj Petr
Přátelé,vážně NIKDO nevlastní ex.blesk přeci si tu nebudu kecat sám s kominem? :-)tak já začnu.Netušil jsem jak se foťák s ex.bleskem "zvedne" co prostě udělá dostatek světla (to je mi novina že) no režim SLAVE je to se snad ani slovem popsat nedá,koupí jednoho ex. blesku jsou najednou dva :-)waw ale aby jsem jen nechválil tak jedna věc co mne "drobátko" dostala je váha :-( mám pocit že v mauálu pro ex. blesk by mělo být zdůrazněno něco jako návštěva posilovny cviky na"bicáky" :-)) prostě váha:-( ,,,,
příští měsíc projde ex.blesk "ohněm" mladej maturuje,druhej mladej končí učňák a pak mladej má koncert v takové hospodě no hospodě za mě jsme tomu říkali"špeluňka" či "nevětraná čtyřka":-) teď mi došlo že v manuálu pro blesk je uvedeno že se blesk nesmí používat v blízkosti hořlavých plynů:-))))))) tak snad to nebouchne oni Ti mladí dnes kouří kde co :-)))) Ahoj Petr
hehehe :-)
Ja jsem si k jeziskovi taky nadelil blesk :-) Metz 48 a musim souhlasit, je to parada, kdo nevidel rozdil mezi stejnou fotkou internim bleskem a externim nepochopi, ale my vime :-)
Gratulu k maturitam a vyucnakum!
Vis jak, kdyz uz te tam pustej, tak je veeeelkkkakaaaa pravdepodobnost, ze se to da :-)
Blesk naprosto super, jsem spokojen, ale chci jeste jeden :-) abych mohl zacit trochu atelierove :-)
ne ne, atelier fakt nemam :-(, musim nejak vyrobit.
Ahoj HimiX,prosim Tě nikde jsem nevyčetl co je to kolečko pod TTL poradíš? Dík Petr
ha, jsem ted mimo domov a blesk tady nemam, v nedeli se juknu a dam vedet jestli to neni v navodu nebo tak, kazdopadne si nejak moc neuvedomuju, ze ja bych to tam vubec mel :-)
Trochu si me inspiroval a tak jsem to sepsal na svem blogu :-) takže malé srovnání zde: http://himixnote.blogspot.com/2009/0...rni-blesk.html