Zdravim,
Nejak jsem se zasekl a potreboval bych pomoct s vyberem levnejsiho utrazoomu do cca 4500 Kc. Do ted jsem fotil Canonem A3100 a jsem s nim moc spokojenej, ale obcas se me stava, ze potrebuju vyfotit neco co 4x opt. zoom moc nepobere a proto koukam po necem s vetsim zoomem, kde i s dalky bych treba zachytil kapelu na podiu, lidi a tak vse a byla z toho rozumna fotka aniz bych to musel zoomovat jeste digitalnim zoomem a podobnyma vlastnostma jako ma Canon A3100.. Jak rikam, jde me hlavne o to, abych zachytil i fotky z trosku vetsi vzdalenosti v rozumne kvalite nez co ted dokazu s A3100...
Zaujali me tyhle kousky a potreboval bych pomoct to rozseknout..
Canon SX130
http://www.alza.cz/canon-powershot-s...ny-d184405.htm
Byl jsem pro nej vice mene rozhodnuty, ale zase si s tim fotakem tolik nevyhraju, s A3100 moc na automatiku nefotim, ale obcas ano, nejvice u nej pouzivam ruzne scenicke rezimy dle potreby a prostredi .. a nevim jestli by me ze zacatku ty scenicke rezimy vystacili na kvalitni foto.. nez bych si osahal a odzkousel nejaka manualni nastaveni.. A hlavne je za hodne rozumnou cenu..
Pak uz sem koukal jen po Samsung WB650/Samsung WB700, ale z těch recenzí co tu p.Šurkala uváděl mě po přečtení vychází nejlépe ten Canon asi.. Můžete mě poradit ještě někdo více zkušenej a přidat svůj názor..
Případně doplnit jíný ultrazoom v rozmezí 3500-4500 Kč, který by byl vhodný ?
Děkuji