Kompakt na časosběr?
Zdravím,
poraďte někdo prosím kompakt s funkcí časosběrného snímání s možností nabíjení přes USB a dobrou světelností.
Pokud možno menší rozměry a s rozumnou cenou (cca do 4 tis.)
Koukal jsem na Samsung WB2000, ale ten se už bohužel neprodává a po bazarech sem nic nenašel. :(
poraďte někdo prosím kompakt s funkcí časosběrného snímání s možností nabíjení přes USB a dobrou světelností.
Pokud možno menší rozměry a s rozumnou cenou (cca do 4 tis.)
Koukal jsem na Samsung WB2000, ale ten se už bohužel neprodává a po bazarech sem nic nenašel. :(
Já takhle chvíli blbnul s mobilem, ale nesplňuje dobrou světelnost. Ještě se dá určitě webkamera a nějaký soft.
Časosběrné snímání mají snad jen kompakty od Nikonu, a to ještě ne všechny. Takže bych zkusil pohledat tam, ale moc šancí v cenové hladině do 4 tisíc nevidím.
Časosběrné snímání mají snad jen kompakty od Nikonu, a to ještě ne všechny. Takže bych zkusil pohledat tam, ale moc šancí v cenové hladině do 4 tisíc nevidím.
Nojo jenže jakej ?
Ona je to nejspíš tak málo populární funkce, že to žádný prodejce v parametrech neuvádí. :(
Ona je to nejspíš tak málo populární funkce, že to žádný prodejce v parametrech neuvádí. :(
No, to už musíte stahovat manuály a studovat je. Vím, že to umí P7000, ale to je fotoaparát za 8 tisíc.
Diky za tipy.
Na ty Ricohy mrknu.
Ale co sem se docet, tak na Canony se dela alternativni software, kterej casosber umoznuje.
Ma s tim nekdo zkusenosti?
Spis me jde o to jak podrobne jdou nastavit parametry casosberu.
Jestli to jde jen zapnout, nebo jde nastavit, delka expozice, cas mezi intervaly, atd..
Na ty Ricohy mrknu.
Ale co sem se docet, tak na Canony se dela alternativni software, kterej casosber umoznuje.
Ma s tim nekdo zkusenosti?
Spis me jde o to jak podrobne jdou nastavit parametry casosberu.
Jestli to jde jen zapnout, nebo jde nastavit, delka expozice, cas mezi intervaly, atd..