Zdravím, můžete mi říct jaký je rozdíl mezi objektivy viz. nadpis tématu? Je mi jasné že min. v ceně:-), ale myslím to z praktického hlediska...mělo by jít o základní setové objektivy ke Canonu. V mém případě uvažuju o 600D. Tak by mě zajímal rozdíl mezi něma. Zatím jsem na netu nenašel nikde srovnání, ale předpokládám, že ten DC bude bez stabilizace a asi bude starší a nižší řada? A jaký bude mít rozdíl praktický význam...myslím rozdíl v kresbě, ostření, vadách apod. Případně jaký byste doporučili objektiv k té 600D? Osobně se mi líbí rozsahy 18-135mm nebo 18-200mm. Ale pokud by byla co se týče kvality stejná alternativa od např. Sigmy či Tamronu, tak bych šel i do nich.
Resp. abych to shrnul...jsem naprostý amatér přecházející na zrcadlo. Mám si zatím koupit ten základní seťák (ef-s 18-55mm IS případně II) a pak přikoupit třeba větší rozsah, řekněme 55-200-(300)mm, nebo koupit jen tělo a rovnou k tomu koupit nějaký ef-s 18-135(200)mm IS(II) třeba od Sigmy? Protože do budoucna mi určitě základní objektiv stačit nebude. Tak prosím poraďte.