Olympus XZ-10 vs. XZ-1
Zdravím,
poprosil bych o porovnání těchto 2 (XZ-1 vs. XZ-10), co se týče kvality fotografií a celkově focení. Video má lepší XZ-10, ale o to mi teď nejde. Jelikož momentálně stojí zhruba stejně, nevím, jaký vzít. Díky
poprosil bych o porovnání těchto 2 (XZ-1 vs. XZ-10), co se týče kvality fotografií a celkově focení. Video má lepší XZ-10, ale o to mi teď nejde. Jelikož momentálně stojí zhruba stejně, nevím, jaký vzít. Díky
tak si nejak myslim, ze procist si skvele recenze p.Surkali a srovnat si ty fotaky dle sveho rebricku priorit by si urcite zvladl i sam...kazdy hleda v TK fotografie neco jineho (ostrost, barvy, bokeh...) tak si pekne pocti a pak se treba ptej na neco konkretniho XZ-10 jsem par mesicu mel ;)
Dobre, díky, ozvu se ti s nějakými otázkami ohledne ty xz-10, jestli ti to nebude vadit, až se k tomu dostanu.
ono ten rozdil v samotne kvalite fotek nebude tak markantni, stejne jako rozdil v mnozstvi sumu nebo dyn.rozsahu (starsi CCD proti novejsimu CMOS). S XZ-1 ziskas asi kvalitnejsi objektiv, desitka docela trpi na chrom.aberaci. Na druhou stranu je desitka kompaktnejsi, ma lepsi video, vetsi rozsah ohnisek.