Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Fotoškola  |  Seriály
Fotoaparáty  |  Objektivy
Fotomobily  |   Software
Příslušenství  |  Ostatní
Svět hardware  |  TV Freak
Svět mobilně

Techniky focení: Time Lapse

Neregistrovaný (0)|6.2.2015 08:25
Tazatel: Marty

Znění dotazu: Dobrý den, měl bych dotaz ohledně funkce Time Lapse. Který výrobce má ve svých fotoaparátech Time Lapse kromě Ricohu? Kompakty i zrcadlovky, zajímají mne obě kategorie. Děkuji za odpovědi.
kultus (1295)|6.2.2015 10:45
Co vim, tak nove panasonicy (FZ1000, LX100), na CSC sony NEX se to muselo dokoupit jako aplikace, nevim jestli byla dobra, z principu mi prislo divne dokupovat takovou ptakovinu, k tak drahemu pristroji to uz mohlo byt zdarma. Podobne to bude urcite i u novych CSC Sony Axxx...
metatron123 (166)|6.2.2015 11:39
Myslim, ze do Canonu ked nahras upraveny firmware, tak ten dokaze robit time lapse.
Ale vies to elegantne vyriesit casovou spustou , prave som kupoval jednu bezdrotovu na ebay pre svoje sony a58 za 32 eur, vcera dorazila :-) [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
kultus (1295)|6.2.2015 14:19
Podle mne je stejne pro lepsi vysledek mit nasekanych x-stovek RAWu nechat je automaticky upravit podle okolnosti a zpusobu expozic, vyexportovat jpegy a dodelat to ve specializovanem SW. Ten ti zjemni prechody mezi jednotlivymi expozicemi a odstrani flickering, ktery je na timelapse asi to nejhorsi a pochybuji, ze se s nim vyporadaji samotne fotaky. Pak je tedy otazka jestli hledas primo time-lapse funkci nebo jen intervalove snimani.