Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: problém s novým OLYMPUS OM-D E-M10

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    Před pár dny jsem zakoupil nový OM-D E-M10, vše funguje jak má jen v režimu iAuto a PASM a ART se mi na displayi vůbec nezobrazí live náhled, zobrazí se pouze černá obrazovka plus vodováha po přepnutí info variantně celá černá obrazovka nebo kompletní informace,
    v hledáčku je obraz v pořádku. Když fotoaparát dám do režimu scéna, kamera nebo seskupení fotek tak live náhled funguje zcela v pořádku.
    Netušíte kde může být problém nebo kde se dá live zapnout? Nikde v menu jsem zapnutí live náhledu nenašel.
    Foťák to dělal jak uplně nový s továrním nastavením a firmwarem 1.0 tak i po upgrade firmware na 1.2

    pls help, jelikož jsem foťák koupil před 10dny mám pouze 2 prac dny na případné vrácení .)

    objektiv tam mám 12-40, F2,8 PRO - (jiný nemám, tím to ale nebude vzhledem k fukčnosti live náhledu v pár režimech)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel Digimanie
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    396

    A nemáš to přepnuté do hledáčku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    Hledacek mam v auto rezimu kdy se aktivuje prilozenim oka. Kdyby to bylo pouze v rezimu hledacku tak se snad live nezobrazi ani v rezimech scena, video, skladane foto. Nicmene je mozne ze to tak ma byt, zkusil jsem ale prolest cele menu a nikde jsem zadnou volbu nenasel.
    Muze me nejaky majitel stejneho fotaku potvrdit ze mu live funguje i v rezimech iauto a PASM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík Digimanie Avatar uživatele jozkopower
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    3,354

    vomic :
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: oly.jpg 
Zobrazení: 242 
Velikost: 287.6 KB 
ID: 1575  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík Digimanie
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    740
    Fotografií
    11

    vomic: mám to stejně. Dokonce jsem to musel vyzkoušet, protože oční senzor nepoužívam. Foťák se mi houpe na krku a tak by hledáček furt svítil.
    Jinak, když přitom mačkáš INFO, tak se ti zobrazuje vodováha, tabulka supermenu nebo podsvícený černý displej. To jsou tuším volby, které lze upravit, ale mám to v globále jak píšeš...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    Diky moc, vyreseno. Toho prepinace jsem si vubec nevsiml moje chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Kompakty: Olympus XZ-10 nebo olympus E-PL3
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-06-2014, 08:55
  2. Problém s WIFI
    Od SevenKo v sekci Volná témata
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-01-2014, 18:44
  3. problém s Canon 60D
    Od RV_Honza v sekci Zrcadlovky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-09-2013, 19:40