Panasonic G9, stabilizácia fungíruje krásne :
Panasonic G9, stabilizácia fungíruje krásne :
Tak to vypadá, že fuji rozjíždí videofoťák
https://www.fujirumors.com/fujifilm-...p-video-specs/
Cca v únoru bychom mohli být moudřejší, i když na focení to pro mě není dealbreaker, přestože by se stabilizace občas hodila. Na video chápu, že je to o něčem jiném. Spíš by mě zajímalo, jestli fuji začne cpát stabilizaci všude - docela se bojím zvětšování těl a váhy v příštích generacích.
Novú verziu firmware obdržal aj Panasonic G80 : http://av.jpn.support.panasonic.com/...0_g81_g85.html
Hm, tak jsem nainstaloval, ale potom jsem se dočetl za pomoci Googlu, že to má vylepšovat stabilizátor obrazu s výměnným objektivem
LEICA DG ELMARIT 200mm / F2.8 / POWER O.I.S. (H-ES200). A ten nemám. Jak se to bude chovat s mým teloušem ještě nevím ale vyzkouším.![]()
Nový paralelný test autofocusu, lowlight - Canon 200, Panasonic GH5, Sony A6500. Upozorňujem fanúšikov GH5, aby sa radšej na to nedívali :
jožko, to mě tolik nebolí, předobjednal jsem si Lumix G9![]()
Vy si snáď nemyslíte, že G9 niečo vyrieši?
Romanovi vyrieši veľmi veľa, prechod z G80 na G9 je vynikajúci krok. Okrem šľahačkových parametrov vo fotorežime a konštrukcii G9, získa namiesto cuk-cuk 4K/30p videa parádne plynulé 4K/60p video.
Jožkovi nevyrieši nič, prechod z GH5 na G9 nemá význam. Jožko bude musieť počkať na nový GH5 alebo nový Sony s formátom 4K/60p.
Jožko, přesně jsi to vystihl. Přidal bych ti reputační bod, ale řeklo mi to, že nejdřív musím přidat jiným uživatelům. Bohužel nevím kterým a za co!
Tak promiň. Alespoň ti posílám šmajlíka!![]()
Nevadí, tak nabudúce. Ďakujem za šmajlu, je krásny.
Ja už nový videofoťák do vianoc nestíham, tak sa povenujem osobnostnému rastu. Prestanem chlastat, presnejšie, prestanem chlastat borovičku, prechádzam na gin.
Potrpím si na zdravú výživu, konkrétne ma ohromne zaujala delená strava. S okamžitou platnosťou to zavádzam do praxe, upgrade jedálničku bude vypadat nasledovne :
pondelok - pifko, utorok - gin, streda - pifko, štvrtok - gin, kto má výkonný počítač, veľmi ľahko vypočíta, čo bude mať jozkopower na obed v sobotu.