Loskyn, Cejpatka, ja myslím, že ste si to už dostatočne vyštrngali, zahoďme nevraživosť, pozývam vás na pivko :
Loskyn, Cejpatka, ja myslím, že ste si to už dostatočne vyštrngali, zahoďme nevraživosť, pozývam vás na pivko :
To je dobrý nápad!Jenom doufám, že se nezačnou dohadovat, které pivo je lepší!
![]()
![]()
Jožko, ok :-), neboj, jsem v pohodě, nemám v sobě nějakou zášť.
Reakcia Dolfiho, keď mu pobočník oznámil, že tretia ríša bude dovážať české pivo, poneváč je lepšie :
Tak Jožko Dolfimu na udobřenou vyřiď, že já mám místo piva raději víno a to ty dva Němce: Müllera a Thurgau !!![]()
Spoľahni sa, predsedo, Dolfi bude rád, keď už ho nemá nikto rád.
Prvé reálne skúsenosti z cenovej pecky FF Tamron :
SSD Samsung sú veľmi obľúbené v PC na úpravu videa, dnes vyšli nové ovládače pre vyššiu radu diskov. Stará verzia 2.3. nová 3.0 :
http://www.samsung.com/semiconductor...ownload/tools/
Panasonic GH5/GH5s, ohlásená aktualizácia firmware z pred troch týždňov na ruských stránkach je na spadnutie. Má byť vylepšený najslabší článok prístroja, teda AF v režime videa. No paráda, už aby to vyvesili....
Ja myslim, ze je to jasne.
Fototechniku v HK nakupuji a maji s tim vyborne zkusenosti povetsinou lide neschopni rozlisit realitu od snu. Tedy takovi, co si ony nakupy spise vysnili, nekde o nich cetli pripadne jsou silne nerozvazni a maji neksutecne stesti. Proste typicti internetovi odbornici, kteri vse znaji, vse videli a vsude byli. V realu toho vsak vetsinu znaji leda tak ze sveho PC. nejinak je tomu i zde, spousta blabolu a nesmyslu at uz o fototechnice ci o danich nebo clech. realne povedomi nulove, ale" usta" obrovska.
Jakmile je polozena nejaka otazka, na kterou se nehodi odpovidat, hned se to cele zaplive nesmysly, odbockami, osobnimi utoky ci deklaraci pratelstvi pomoci smajliku a radobyvtipnych obrazku. Na otazky, ktere se nam nehodi se proste neodpovida, prece neukazme, co jsme za pitomce.
Ale mate recht, je treba se vratit k plodne odnorne debate treba na to mile tema proc chtit po portretnim objektivu rohovou ostrost .... to jste taky nejak "omylem nedoresili" ...
Jsem koukal na ten link na web toho pana profesionálního fotografa a napadlo mě, jestli není možné, že ty objektivy z HK nějak jakože ze zásady špatně ostří.........
---------
A doklad zasilany emailem - jaky to ma vyznam? To nedavaji ani platny doklad do toho baliku? To se mi nechce verit, ze se fakt najde nekdo, kdo takhle nakupuje)) A ze prej maji pozitivni zakaznicke recenze ...asi zemru .... no to je nejviiic!!!!!
Snazil jsem se prizpusobit urovni nekterych zdejsich prispevku, tak pevne verim, ze se mi to dari a ze sem uz naporad zapadnu....
To někdo tvrdil?
Nebo to tvrdíš ty?
Nebo ti tam chybí otazník?
A proč by to měla být odborná rada, původně to byla otázka a ode mne nyní připomenutí onoho tématu.
Otázka byla: "proč řešíš rohovou ostrost u portrétního objektivu" , položil ti ji kolyy.
Jinak si strašně zábavný, kopírovat zde názory uživatelů a recenzentů z internetu a formulovat je jako něco, co prostě víš .... to je fakt počteníčko ty tvé výplody od foto po daně a clo .... chudák někdo, kdo těm blábolům uvěří.
To fakt nejde, ja jim proste ziju. Takovej Dikobraz zadarmo.