FF Panasonic, prvé špecifikácie, ktoré musíme brať s veľkou rezervou, údajne od vývojára prístroja, fantasticky vypadá 3. bod :
FF Panasonic, prvé špecifikácie, ktoré musíme brať s veľkou rezervou, údajne od vývojára prístroja, fantasticky vypadá 3. bod :
Fuji X-T3, test kontinuálneho zaostrovania, vidí sa mi, že Fujina to zvláda výborne :
Kabe, ty máš Nikon D810 ?
Fujifilm GFX 50R, táto fajnovosť s velikým čipom o ploche 1450mm štv. sa má predstaviť o dva týždne. Pre predstavu FF má plochu 860mm štv. a m4/3 220mm štv.
Nástupca GFX 50S bude mať úplne iné telo, podstatne štíhlejšie a pravdepodobne 50MPx snímač. Bude sa jednať o cenovo najdostupnejší stredoformátový prístroj v histórii. Zdroje hovoria o 3600 až 4500 dolníkov, ale je tam rozpor, údajne tá vyššia cena je už s kitovým objektívom. Tak či onak proti aktuálnemu modelu za takmer 6000 dolníkov je to paráda. Pravdepodobná silueta prístroja :
FF Panasonic, absurdná situácia, do predstavenia prístroja 14 dní a nevieme o objektívoch absolutne nič o prístroji takmer nič, top secret. Uniknuté informácie hovoria o dvoch atribútoch, ktoré nechcem počuť ani za svet - absencia stabilizovaného snímača a len 24/25fps bez cropu.
1. Stabilizovaný snímač tam chlapci musíte dať, chceme parádnu duálnu stabilizáciu ako majú GH5/G9
2. Formát 4K/60p musí byť, inak je zle. Nezaregistroval som ohlásenie novej generácie procesoru, súčasný CPU určite nedokáže 60fps z celej šírky snímača, teda prevzorkovanie z +20MPx, keďže snímač má mať 30MPx. Možno majú nový procesor, možno bude 4K/60p v APS-C móde a možno dajú dual CPU...
FF Panasonic - len pár informácií, ale tentokrát 99% pravdepodobnosť, čo je v podstate istota :
- 25.9. predstavenie nekomerčnej verzie prístroja, niektoré parametre sa môžu zmeniť
- 3/19 spustenie predaja
- FF snímač s rozlíšením +30MPx
- snímač navrhol Panasonic
- vysoká kvalita obrazu, huh, to je veľmi konkrétna informácia
No, málo, aspon čosi.
Ten Panasonic je veľká záhada, pozerám sa na to zo všetkých strán, ale nijako mi to nedáva zmysel.
Olá, parádny fotoeditor, prehliadač i správca Zoner Photo Studio X dostal aktualizáciu, podrobnosti v linku :
https://www.fotoguru.cz/zoner-x-a-novinky-podzimu-2018/
Nokia 9, videofoťák v mobile, chlapci moji, to bude amerikaafrikaparadajkapaprika čiže omega. Rovno 5 foťákov - predstavujem si to nasledovne :
- široké ohnisko, štandart, 3x tele alebo jeden čb ?
Tak či onak, teším sa na tento aparát :