Najnovšia informácia o blížiacom sa Fujifilme :
Najnovšia informácia o blížiacom sa Fujifilme :
Canon G7X Mark III, zdá sa, že Canon to ide v závere roka poriadne rozbaliť :
Carl Zeiss Super-Q-Gigantar 40mm F 0,33 tak konečne svetelný objektív :
romana51, ozvi sa, potrebujeme pomoc s Edius. Díky parde.
joeh, napiš mi na romana51@volny.cz Pokud vím, odpovím![]()
romana51, ďakujem za ústretovosť, nejedná sa o mňa, Monys má problém s exportom 10-bit súborov, píše o tom vo vlákne Kámoš GH5.
Snáď sa vám to podarí vyriešiť.
Fujifilm má zaregistrované dva nové foťáky, jeden bude určite X-E3, druhý pravdepodobne X-80, poťažne X-T2 S :
Máme tu fajnovú záležitosť, zrovnanie šumu na vysokých ISO hodnotách nového Nikon D850 vs. D810 :
http://foto-info.si/test-nikon-d850-...so-nastavitve/
Olympus E-M10 III, od predstavenia nového Olyho nás delia 2 dni, unikla nová fotka a musím skonštatovať, že sa mi to veľmi pozdáva, ak to nezabijú cenou, fanúškovia nižšej triedy M4/3 majú nad čím rozmýšľať :
Leica kit, v nemeckej firme sršia humorom, ponúkajú nám 3 roky starý 4K Panasonic FZ1000 s červeným puntíkom, brašnou a červeným popruhom za 1350 EUR a to sa oplatí :
Tak tady si s chutí přisadím. Ti němečtí Übermensch nám cpou podřadné jídlo a další výrobky daleko dráž než jejich stejné firmy prodávají u nich doma. A nakonec
jejich "BABOCHLAP" Merkel nám sem chce cpát ty "inženýry a doktory", které si pozvala!![]()
To je fakt, tá stará koza, ropucha strapatá, hrbatá napácha v Európe viac škody, ako v stredoveku mor. Ošmahnutá "inteligencia" je pre nás vyložená skaza, musí sa to zastaviť za každú cenu, lebo je s nami amen. Nechápem, prečo má tá špina stále silnú podporu občanov vlastnej krajiny.
Máme nové fotky Olyho E-M10 III, veľmi chutný foťáčik :