Prosím vás zkušenější o radu či vysvětlení:
Ve fotoaparátu Panasonic Lumix DMC-FZ7 jsem před focením naformátovala plnou SD kartu 512MB (Memory Corp), abych mohla fotit na fesťáku. Když mi foťák zahlásil, že je plná, klasicky jsem vyměnila za 2GB a fotila dál. Doma jsem zjistila, že je SD karta 512MB prázdná, bez fotek, pouze 2 prázdné složky MISC a DCIM, v kterém by právě měly být fota. Během focení na tuto půlgigovku jsem si však fotky ve fotoaparátu prohlížela, dokonce jsem měla nahranou i krátkou videosekvenci, kterou jsem také zkoukla. Fotky jsem se snažila z karty dostat pomocí programu PhotoRec - vytáhl z karty 133 fotek i 3 videosekvence, jednalo se však o fotky předešlé, ty které jsem ve foťáku zformátovala, ne však o fotky z festivalu..což moc dobře nechápu, jak mohu z karty dostat fota, která jsem "přepsala" jinýma, a dle prohlížení na té kartě byly (podotýkám, že fotoaparát nemá žádnou svoji paměť; ani při výměně nebyla slabá baterka). Jsem i přesvědčena, že jsem kartu omylem nezformátovala; a i kdyby se mi nechtěně povedlo kartu zformátovat po nafocení, tak právě program PhotoRec by měl fota zpět vytáhnout, ovšem ten vytáhl fota předešlá (která se nacházela před zformátováním a nafocením nových), ne z festivalu..můžete mi objasnit jak je to možné? Zkoušela jsem poté ještě jiný program (Flash File Recovery), který z karty dostal tatáž stará fota. Je ještě nějaká možnost dostat z karty fotky, které jsem nafotila?..alespoň prosím o nějaký tip co zkusit?..