Jaký používáte prohlížeč obrázků?
- ACDSee
- Fast Stone Image Viewer
- IrfanView
- Google Picasa
- XnView
- Integrovaný v OS
- Jiný
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Digimanie v pravém sloupci.
Jaký používáte prohlížeč obrázků?
- ACDSee
- Fast Stone Image Viewer
- IrfanView
- Google Picasa
- XnView
- Integrovaný v OS
- Jiný
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Digimanie v pravém sloupci.
Naposledy upraveno uživatelem Petr S.: 08-03-2010 v 10:05 Důvod: Do ankety přidám ještě Google Picasa
Uz leta pouzivam ACDSee, v mensi mire IrfanView.
Picasa a iPhoto
ACDSee jsem pred X lety taky pouzival... ve sve dobe to byl neporazitelny obrazkovac...
Také již nějaký čas používám Picasu, myslím, že je to celkem fajn prohlížeč.. K InfarView a podobným jsem nijak srdcem nepřirostl. Snad jen ACDSee jsem používal u mého třetího počítače kdysi dávno - AMD K6 200 MHz![]()
Já kombinuju integrovaný a Picasa3vyhovují mi oba dva
Pouzivam ACDSee verziu 2.41
Ako jediny umoznuje prednacitanie nasledujuceho obrazku a drzi si v pameti predchadzajuci obrazok, takze prepinanie medzi obrazkami je okamzite.
Su sice aj novsie verzie, ale 2.41 je jedna z poslednych, ktora nabieha temer okamzite. Vsetkym novsim to uz trva prilis dlho![]()
Používám pouze XnView, ze zkoušených mi sedl nejvíc. V dohledné době ale prověřím i ACDSee, třeba na něj přejdu.
Irfan View, XnView
Dost často používám Fast Stone, většinou XnView.
Google Picasa
Používám Fast Stone, mám k tomu několik hlavních důvodů, které popisuju tady: http://www.digitalnivzpominky.cz/blo...obrazku-zdarma