Tazatel: krasavica.Iva.@seznam.cz
Znění dotazu: Dobrý den, koupila jsem si fotoaparát OLYMPUS Fe-45 a od začátku mám problémy při fotografování, na reklamaci byla provedena výměna "ZOOMU" a od začátku jsou problémy s bateriemi. Byly zkoušeny baterie nabíjecí různé druhy, i v obchodě, kde bylo prokázáno, že po vyfocení 10-15 snímků, se ukazuje baterie jako vybitá. Poté baterie z fotoaparátu vyjmu a znovu je do aparátu vložím, poté opět svítí baterie zelená jako nabitá a po vyfocení tak asi 10 fotek už nejde vůbec. I v průběhu focení těchto 10-15 snímků se fotoaparát sekne a nejede. Jako reklamace to uznáno nebylo - Olympus Přerov, byly mi doporučeny baterie, které bohužel se v běžném obchodě nevedenou - zkoušela jsem různé větší i menší i specializované prodejny elektro, ale nikdo baterie nevede a na můj dotaz mi bylo sdělo ve všech prodejnách elektro co jsem se informovala - asi 10, že prodávají výše uvedené typy fotoaparátůa nikdo po nich takové baterie nevyžadoval. Mimo jiné jsem loni v květnu kupovala tento fotoaparát spolu se třemi známými, kteří používají stejné baterie jako já, bohužel jim fotoaparát funguje a mě ne. Takže není možné, aby stejný typ fotoaparátu používal běžné nabíjecí baterie a fungoval a zrovna můj fotoaparát nefunguje na normální baterie, ale vyžaduje speciální. Prosím Vás tímto o radu. Děkuji.
Fotovýbava, které se dotaz týká: Olympus FE-45