Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Fotoškola  |  Seriály
Fotoaparáty  |  Objektivy
Fotomobily  |   Software
Příslušenství  |  Ostatní
Svět hardware  |  TV Freak
Svět mobilně
10.11.2009, Milan Šurkala, recenze
V několika disciplínách jsme vyzkoušeli fotomobily Samsung I8910 HD, Sony Ericsson C903 a Nokia N86 8MP a proti nim postavili tři kompakty, Samsung ES55, PL51 a Sony Cyber-shot W230. Jak si fotomobily v porovnání s kompakty povedou?
zlatyklas | 25.9.201023:08
Nerozumiem preco ste to neporovnali s najlepsim fotomobilom na svete s nokou N82 a pisem to teraz v septembri 2010. Pred tyzdnom som porovnaval so satiom a je to nebo a zem pre Noku N82, najme pri foteni v slabsich podmienkach, kde nokia ma fotky ako z kompaktu, satio ich ma zlte, divne...
Odpovědět0  0
djmuzi | 11.11.200913:37
Thanks for this beautifull review.
But you say corner sharpness on N86 photos is good?? Look at the left side­/corners of EACH picture: all Nokia N86 photos are visibly not as sharrp as the right side­/corners of the picture. The left side­/corners are simply blurry! You got probably a defective N86.
And the N86 can take very good night shots, better then the othe phones, just leave Auto mode or turn Night mode ;­) You will see very big improvement!
For me the Omnia HD is a clear winner over the N86. I own an N86 and I never managed to make such good photos as seen on Flickr.
Odpovědět0  0
laszlo25 | 11.11.20099:06
preco autor porovnava fotomobily ktore su na trhu rok? preco sa nezameria na momentalne aktualne modely mobilov s 12Mpix ­(napr. SE Satio­) s bleskom a pod.?
Odpovědět0  0
Ondra_1 (1) | 11.11.200911:32
12Mp v mobilu??? tak to uz je dobra uchylnost... ale alespon vim k cemu jsou dobre 16GB karty do mobilu, na ukladani sumu ve fotografiich :­-D
Odpovědět0  0
Milan Šurkala (6623) | 11.11.200912:10
Např. proto, že Satio nebylo v době testu k dispozici pro zápůjčky. Kdyby šlo sehnat, věřte, že bych ho velmi rád vyzkoušel :­-)
Odpovědět0  0
mejdlo | 10.11.20098:49
Díky za povedený test. Fotomobily udělaly za posledních pár let značný pokrok. I když fyziku se jim ošálit nedaří, za dobrého světla mohou soupeřit s kompakty.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.