Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Fotoškola  |  Seriály
Fotoaparáty  |  Objektivy
Fotomobily  |   Software
Příslušenství  |  Ostatní
Svět hardware  |  TV Freak
Svět mobilně
29.11.2016, Milan Šurkala, recenze
Dnes se budeme věnovat superlevnému produktu, flexibilnímu stativu z eBay pro smartphony (Flexible Octopus Tripod). Jeho cena začíná už někde kolem 60 Kč včetně poštovného z Číny. Bude takto levný ministativ vůbec k něčemu?
bedo. (844) | 29.11.20168:55
dík za recenziu, idem si to kúpiť kvôli tomu úchytu telefónu, nohy použijem klasiku Gorillapod...
Odpovědět0  0
bedo. (844) | 29.11.20169:07
kúpené za GBP 1.69, t.j. nejakých 53.50 Kč :)
Odpovědět0  0
Milan Šurkala (6639) | 29.11.201610:58
Tam ale pozor. Jak jsem psal v recenzi, s běžnými stativy to není kompatibilní, ten držák má z nepochopitelného důvodu jiný závit ­(já si to kupoval se stejnou ideou jako ty­). Nicméně i tak se to dá trochu narvat na normální stativ. Ten držák má sice trochu užší závit, ale na normálním stativu se to dá utáhnout tak na půlku prvního závitu. Nedá se to ale úplně našroubovat.
Odpovědět0  0
bedo. (844) | 29.11.201619:16
Nevadí, v najhoršom prípade obetujem jednu rýchloupínaciu doštičku a ten držiak na ňu prilepím. A ako poznám Číňanov, stále je tu aj možnosť, že mne ďura pasovať bude. :)
Odpovědět0  0
bedo. (844) | 16.12.201614:31
včera došiel statív a tak ako som dúfal, ďura pasuje :)
Odpovědět0  0
Milan Šurkala (6639) | 16.12.201615:09
Tak to rád slyším :­-­)
Odpovědět0  0
busy (4706) | 29.11.20168:11
....a dalsi ­"pruser­" ktory tento stativ ma, je hlinikovy drot v nohach, ktory sa moze po urcitom pocte ohybov polamat. Celkom by ma zaujimalo, aka je ­"ohybova vydrz­" toho drotu. Ale realne to otestovat by znamenalo nutnost kupovat novy stativ :­)

V kazdom pripade, je to taky fajn stativ ­"na jedno pouzitie­".
Odpovědět0  0
Milan Šurkala (6639) | 29.11.201611:02
Mám ten stativ přes dva roky a nohy zatím drží, přitom to zažilo velké teplotní rozdíly do plusu i minusu. Rozpadá se ale všechno ostatní , stále jde však akceptovatelně používat.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.