29.11.2016, Milan Šurkala, recenze

Dnes se budeme věnovat superlevnému produktu, flexibilnímu stativu z eBay pro smartphony (Flexible Octopus Tripod). Jeho cena začíná už někde kolem 60 Kč včetně poštovného z Číny. Bude takto levný ministativ vůbec k něčemu?

reklama
za tu cenu... | od: bedo. (279)  29.11.20168:55
dík za recenziu, idem si to kúpiť kvôli tomu úchytu telefónu, nohy použijem klasiku Gorillapod...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: za tu cenu... | od: bedo. (279)  29.11.20169:07
kúpené za GBP 1.69, t.j. nejakých 53.50 Kč :)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: za tu cenu... | od: Milan Šurkala (5514)  29.11.201610:58
Tam ale pozor. Jak jsem psal v recenzi, s běžnými stativy to není kompatibilní, ten držák má z nepochopitelného důvodu jiný závit ­(já si to kupoval se stejnou ideou jako ty­). Nicméně i tak se to dá trochu narvat na normální stativ. Ten držák má sice trochu užší závit, ale na normálním stativu se to dá utáhnout tak na půlku prvního závitu. Nedá se to ale úplně našroubovat.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: za tu cenu... | od: bedo. (279)  29.11.201619:16
Nevadí, v najhoršom prípade obetujem jednu rýchloupínaciu doštičku a ten držiak na ňu prilepím. A ako poznám Číňanov, stále je tu aj možnosť, že mne ďura pasovať bude. :)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: za tu cenu... | od: bedo. (279)  16.12.201614:31
včera došiel statív a tak ako som dúfal, ďura pasuje :)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: za tu cenu... | od: Milan Šurkala (5514)  16.12.201615:09
Tak to rád slyším :­-­)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Hlinik | od: busy (3337)  29.11.20168:11
....a dalsi ­"pruser­" ktory tento stativ ma, je hlinikovy drot v nohach, ktory sa moze po urcitom pocte ohybov polamat. Celkom by ma zaujimalo, aka je ­"ohybova vydrz­" toho drotu. Ale realne to otestovat by znamenalo nutnost kupovat novy stativ :­)

V kazdom pripade, je to taky fajn stativ ­"na jedno pouzitie­".
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: Hlinik | od: Milan Šurkala (5514)  29.11.201611:02
Mám ten stativ přes dva roky a nohy zatím drží, přitom to zažilo velké teplotní rozdíly do plusu i minusu. Rozpadá se ale všechno ostatní , stále jde však akceptovatelně používat.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste vpravo nahoře. Pokud nemáte profil, zaregistrujte se.