Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Fotoaparáty
Fotomobily
Objektivy
Software
Tipy a triky
Tiskárny
Příslušenství
Ostatní
O nás  |  Napište nám
Facebook  |  Twitter
Svět hardware  |  TV Freak
Svět mobilně  |  Svět audia
26.9.2005, Petr Hájek, recenze
Digitální fotoaparát Sony Cyber-shot DSC-P200, jak už to tak bývá, je sice v mnohém podobný předchůdci jménem DSC-P150, pochopitelně ale přináší několik tu více, tu méně viditelných změn - přístroj nám o pár gramů zhubnul, zvětšil se jeho displej na 2,0", přibylo manuální nastavení bílé, měření expozice s důrazem na střed a režim autofokusu Spot AF, zůstal stejně kvalitní i zbytek? Povíme si v dnešní recenzi...
libich1978 (657) | 7.7.201812:42
Větší úspěšnosti Sony skutečně bránila horší cena a více počítačové než ruční ovládání, v tomto jsou jiné značky na tom lépe. Nicméně Sony P200 byla skutečně určena spíše ženám, jež tyto neduhy nebudou tak brát.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Hanka | 18.11.200516:24
Tento fotak mam uz nejaky ten patek, ale bohuzel k nemu nemam cesky navod na pouziti, takze zatim jeste neumim vyuzivat vsech funkci, ktery tento fotak nabizi. Proto bych vas chtela poprosit, zda nekdo nahodou nevi, kde muzu tento cesky manual ziskat, popr. kde si ho muzu na internetu stahnout. Predem dekuji za odpoved
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Kucho | 26.12.200521:39
Na www.sony.cz jeodkaz na stazeni manualu v CJ. Je tam i P200.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Aachener | 18.10.200513:32
myslim to v dobrym slova smyslu! tahle recenze mi hodne pomohla! diky! Ja sem student a nemam penize na to si kupovat novinky a je docela tezky se rozhodovat jakej to fotak si koupit, kdyz je jeden novinka a druhej trictvrte roku starej! protoze recenze na ne sou psany se trictvrtnerocnim casovym odstupem..coz je dlouha doba!takze co by clovek zacatkem roku vychvalil nekam az do nebe, tak po tom dneska nestekne ani pes! myslim ze obnovovat recenze...se srovnanim s novinkami, neni vubec spatnej napad!...du si ho objednat za aktualni cenu 230,99€
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Fotoamater | 7.10.20058:17
Reaguji na příspěvek od ubu.kral@pyj.cz: ­"mohl by stát do 8 tisíc­", vždyť on skoro tolik stojí, u nás v Č.Budějovicích ho mají nyní v říjnu 2005 za 8829,­-Kč včetně DPH jak v černé tak stříbrné: http:­/­/obchod.ramm.cz­/
Podle mě je to jeden z nejlepších kapesních přístrojů na trhu. Kvalita objektivu i obrazový šum při všech ISO je v dané třídě bez připomínek. I ta cena je velmi příjemná. Za jediný praktický nedostatek považuju málo širokoúhlý začátek zoomu, oněch 38mm. Vzhledem k době, jakou už je na trhu by to chtělo mírnou inovaci: zlepšit tvar přístroje a nový objektiv s rozsahem 35­-1XX.
Kdybych chtěl koupit přístroj této velikostní a cenové kategorie, dal bych přednost Fuji F11 anebo rozměrnějšímu Canonu A610.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Twiggy | 26.9.200519:28
Ac se na vasem serveru, sem tam nejaka novinka objevi, recenzovat tri ctvrte roku stary digital je dost dobry vysmech.Mimochodem cena neni 13 190,­- a max. 10 990,­-.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
ubu.kral@pyj.cz | 26.9.20056:06
Mám tento foťák, je dobrý pro rodinku, na focení krajinek a baráků je to horší. Někdy dost aberuje­-někdy. Mohl by stát tak do 8 fisíc, karty jsou drahé. Je rychlý­-to je fakt.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.