Foták do 2500,- | produktová fotografie
Dobrý den,
můžete nám doporučit nějaký "lepší" foták na produktovou fotografii (kytice, květiny) do 2500,-?
díky
můžete nám doporučit nějaký "lepší" foták na produktovou fotografii (kytice, květiny) do 2500,-?
díky
No kompakty obecne na neco takoveho nejsou vhodne a je temer jedno zda stoji 2000 nebo 10000 (nepocitame-li ty, ktere maji vetsi cipy nebo RAW). Obavam se, ze fotit produktove fotky s kompaktem v teto cene zvladne rozumne snad jen kombinace stativ a Canon PowerShot A495 nebo lepe A3000 IS.
[quote=Milan Šurkala;6902]... v teto cene zvladne rozumne snad jen kombinace stativ a Canon PowerShot A495 nebo lepe A3000 IS.[/quote]
Děkuji za komentář. Chápu, že to není to nejlepší řešení, ale myslím, že pro webovou prezentaci takové fotky snad postačí.
Jsem rád, že celodenní hledání nebylo uplně na nic :-) Na tyhle dva jsem se totiž hodně díval.
Takže raději A3000 IS?
Děkuji za komentář. Chápu, že to není to nejlepší řešení, ale myslím, že pro webovou prezentaci takové fotky snad postačí.
Jsem rád, že celodenní hledání nebylo uplně na nic :-) Na tyhle dva jsem se totiž hodně díval.
Takže raději A3000 IS?