Tazatel: Martin Mach
Znění dotazu: Co má 60D navíc oproti 600D? Kromě odolnějšího těla a lepšího autofokusu? Snímač vypadá stejně, kvalita fotek stejně.. Jde mi o focení, natáčení videa, líbí se mi výklopný displej.
Znění dotazu: Co má 60D navíc oproti 600D? Kromě odolnějšího těla a lepšího autofokusu? Snímač vypadá stejně, kvalita fotek stejně.. Jde mi o focení, natáčení videa, líbí se mi výklopný displej.
Osobne jsem koupil 60D, kdyz jsem ji kupoval tak ani 600D nebyla, ale tech rozdilu je vice, napr. stavovy displej nahore, ci dva kruhove ovladaci prvky, v podstate podle tohoto poznate rozdil mezi low a medium dslr, pak napr. rychlejsi seriove snimani, vyssi max rychlost zaverky, vyssi max iso, trosku lepsi hledacek, vyssi rychlost sync casu blesku 200/250... proste tak akorat rozdil te jedne tridy a cca 5-6t za telo. Samozrejme pak i neco malo na "programove vybave" ale zatim jsem 600 nemel v ruce tak nevim jak na tom je.
Jinak telo as iprilis odolnejsi nebude, 60D nema telo ze slitiny...
Jinak na natáčení videa spíš zapoměňte, autofocus u videa nefunguje a ruční ostření, nebo ostření na tlačítko je OPRUZ, např. 4-5 vteřin rozostřený obraz s bežnými objektivy (ne USM) je pro video nepoužitelné. Trošku lepší jsou na tom některé drahé objektivy, které jsou hyperfokální, ale ani to neřeší všechny situace.
Jinak telo as iprilis odolnejsi nebude, 60D nema telo ze slitiny...
Jinak na natáčení videa spíš zapoměňte, autofocus u videa nefunguje a ruční ostření, nebo ostření na tlačítko je OPRUZ, např. 4-5 vteřin rozostřený obraz s bežnými objektivy (ne USM) je pro video nepoužitelné. Trošku lepší jsou na tom některé drahé objektivy, které jsou hyperfokální, ale ani to neřeší všechny situace.