Tazatel: Elisa
Znění dotazu: Máme Panasonic DMC-FS10 a mám problém při focení uvnitř místnosti - hlavně při nedostatku světla - dělá mi červené fotky (načervenalé). Jsem naprostý laik, prosím poraďte mi, mám něco změnit v nastavení? Děkuji Elisa
Fotovýbava, které se dotaz týká: Panasonic DMC-FS10
Znění dotazu: Máme Panasonic DMC-FS10 a mám problém při focení uvnitř místnosti - hlavně při nedostatku světla - dělá mi červené fotky (načervenalé). Jsem naprostý laik, prosím poraďte mi, mám něco změnit v nastavení? Děkuji Elisa
Fotovýbava, které se dotaz týká: Panasonic DMC-FS10
Dalsim riesenim je namiesto klasickych ziaroviek pouzit na osvetlenie interieru nieco co ma vyssiu farebnu teplotu svetla - napr. setriace ziarivky so studensim svetlom alebo nejake LED svietidla s odtienom svetla "denna biela".
[quote=busy;9652]Dalsim riesenim je namiesto klasickych ziaroviek pouzit na osvetlenie interieru nieco co ma vyssiu farebnu teplotu svetla - napr. setriace ziarivky so studensim svetlom alebo nejake LED svietidla s odtienom svetla "denna biela".[/quote]
Myslím že je jednodužší nastavit na foťáku vyvážení bílé barvy, než měnit žárovky ve světlech...
Myslím že je jednodužší nastavit na foťáku vyvážení bílé barvy, než měnit žárovky ve světlech...