Ostrava a okolí ?
Ahoj, poptávám se tu po někom z Ostravy a okolí. Čím více lidí tím lépe. Ostrava je celkem velké město ale divím se že tu nejsou nějaké fotokluby a spolky :) Takže pokud má někdo zájem o nějaké fotovýlety případně pokec u piva/kafe tak se hlaste !!
Vzhledem k tomu, ze jsem v uplynulych 8 letech absolvoval nekolik srazu z ruznych diskusnich serveru a nektere i sam organizoval, tak musim, bohuzel, konstatovat, ze nekdy je lepsi se vubec nesrazet.... :D :D :D
No já jsem z Havířova :-) Takže celkem blízko. Srazy mají jednu nevýhodu, většinou se odkládají do nekonečna. Už mám rozjednané asi čtyři a pořád to z nějakých důvodů nevychází. A to jsem dost přizpůsobivý :-D
Podle mých zkušeností záleží jen na tom, kdo to organizuje. Musíš to prostě naplánovat a pak to lidem jen připomenout. A to nejdůležitější je, aby o ten sraz měli lidé skutečně zájem a pokud mají, tak to jde...
[QUOTE=Petr S.;1855]Nějaké špatné zkušenosti? Podle mě jsou srazy dobrá věc :thumb[/QUOTE]
Když se pak musíš skládat na útratu týpka, který se rozhodne potichu zmizet, tak to tě na nějaké nějaké srazy přejde chuť...
Když se pak musíš skládat na útratu týpka, který se rozhodne potichu zmizet, tak to tě na nějaké nějaké srazy přejde chuť...
No tak nesmíš trefit na blbce. Mi vadí že neznám moc fotografů. Z toho důvodu, že často bych si třeba zajel někam po moravě ať už na hory nebo na nějakou událost kamkoliv ale samotnému se mi nechce :-)
Jj, jde o to netrefit na blbce... Což se dá eliminovat poměrně účinně tak, že účastníky trošku znáš. Nicméně by bylo fajn někdy se sejít :-)
Myslím že kdyby se přihlasilo víc Moraváků nebo by někdo byl ochotný dojet na moravu (což asi ne) tak by nebyl problém udělat fotovýlet někam třeba s posezením u Piva :) Ale chtělo by to tak 4-5 lidí.
Já sice z Ostravy nejsem (jsem docela kus :-) Poblíž České Třebové), ale plánovali jsme se sejít s Milanem, tak bysme to teoreticky mohli někdy spojit i se setkáním fóra. Už byl za mnou teď v zimě v Brně, tak jsem mu to chtěl jednou oplatit :p Bohužel teď ale nemám moc času, končím poslední semestr ve škole a zrovna teď je to celkem hektické a skoro nevím, co dřív...
BTW: Líbí se mi, jak používáš velké P u slova "Piva" :D
BTW: Líbí se mi, jak používáš velké P u slova "Piva" :D
[QUOTE=Karlos5573;1861]No tak nesmíš trefit na blbce. Mi vadí že neznám moc fotografů. Z toho důvodu, že často bych si třeba zajel někam po moravě ať už na hory nebo na nějakou událost kamkoliv ale samotnému se mi nechce :-)[/QUOTE]
Blbců je plnej internet. Bohužel. :D:D:D Na fotoakce jezdím rači singl, páč mě pak nikdo nekafrá do toho, co fotím a jak to fotím...:D:D:D
[QUOTE=Petr S.;1862]Jj, jde o to netrefit na blbce... Což se dá eliminovat poměrně účinně tak, že účastníky trošku znáš. Nicméně by bylo fajn někdy se sejít :-)[/QUOTE]
Když už někoho trošku znáš, tak to potom není sraz lidí z fóra, ale lidí, co se už trošku znají. Pokud by se případný sraz konal někde v Bermudském trianglu Ostrava - Brno - Česká Třebová, tak to pro mě není problém, do Práglu určitě nejedu. Nicméně to ještě uvážím :notsure
Blbců je plnej internet. Bohužel. :D:D:D Na fotoakce jezdím rači singl, páč mě pak nikdo nekafrá do toho, co fotím a jak to fotím...:D:D:D
[QUOTE=Petr S.;1862]Jj, jde o to netrefit na blbce... Což se dá eliminovat poměrně účinně tak, že účastníky trošku znáš. Nicméně by bylo fajn někdy se sejít :-)[/QUOTE]
Když už někoho trošku znáš, tak to potom není sraz lidí z fóra, ale lidí, co se už trošku znají. Pokud by se případný sraz konal někde v Bermudském trianglu Ostrava - Brno - Česká Třebová, tak to pro mě není problém, do Práglu určitě nejedu. Nicméně to ještě uvážím :notsure
Petr S. když sy e sežene nějaký levný motel apod .. tak klidně aj do prahy není problém a přespat. Ale abych za jeden den ujel 8 hodin vlakem tak to néé :-) Jinak ta morava se dá pořešit za jeden den.
Vlastně já mohu spát v Praze u kámošky :-D
Vlastně já mohu spát v Praze u kámošky :-D
[QUOTE=Karlos5573;1869]Ale abych za jeden den ujel 8 hodin vlakem tak to néé :-) [/QUOTE]
No není to zrovna největší sranda, ale už jsem to praktikoval několikrát :-)
No není to zrovna největší sranda, ale už jsem to praktikoval několikrát :-)
2 Petr S. No :-D zas taková legrace to není.
2 Milan Šurkala No mi bohatě stačí jedna cesta tam. Protože jak je známo tak ve vlaku je většinou málo místa a jak dlouho sedím a nemohu si natáhnout nohy tak mě pak dost bolí kolena. Ale při chůzi je to naštěstí OK :)
2 Milan Šurkala No mi bohatě stačí jedna cesta tam. Protože jak je známo tak ve vlaku je většinou málo místa a jak dlouho sedím a nemohu si natáhnout nohy tak mě pak dost bolí kolena. Ale při chůzi je to naštěstí OK :)
[QUOTE=Petr S.;1878]No tak můžeš ve vlaku chodit, že jo :)[/QUOTE]
Přesně tak, jsou většinou stejně nabité, takže stojíš v uličce a čumíš z okna :-) V poslední době se to zlepšuje, vezmu knížku a šup, už jsem v Hradci nebo Brně. Ale už ty vlaky asi moc testovat nebudu, raděj jezdím autem, rád řídím :-)
Přesně tak, jsou většinou stejně nabité, takže stojíš v uličce a čumíš z okna :-) V poslední době se to zlepšuje, vezmu knížku a šup, už jsem v Hradci nebo Brně. Ale už ty vlaky asi moc testovat nebudu, raděj jezdím autem, rád řídím :-)
To je celkem sranda, naposledy jak jsem jel do Prahy koupil jsem si místenku. Nastoupím a nikdo ale od Brna !! No někdo na chodbě ležel někdo seděl a bylo tak tolik lidí že nebylo ani kam uhnout když jsem chtěl jít na wc a málem jsem se neprotáhl :-)
[QUOTE=Karlos5573;1880]To je celkem sranda, naposledy jak jsem jel do Prahy koupil jsem si místenku. Nastoupím a nikdo ale od Brna !! No někdo na chodbě ležel někdo seděl a bylo tak tolik lidí že nebylo ani kam uhnout když jsem chtěl jít na wc a málem jsem se neprotáhl :-)[/QUOTE]
Ještě tu máme autobusovou dopravu, případně někteří i vlastní čtyřkolovou. Jinak tyto situace ve vlaku jsou normální, hlavně když jedeš v neděli večer směrem na Ostravu, kdy půlka studentské republiky jede na koleje. V opačném směru to bude předpokládam platit taky (hlavně od Přerova).
Ještě tu máme autobusovou dopravu, případně někteří i vlastní čtyřkolovou. Jinak tyto situace ve vlaku jsou normální, hlavně když jedeš v neděli večer směrem na Ostravu, kdy půlka studentské republiky jede na koleje. V opačném směru to bude předpokládam platit taky (hlavně od Přerova).