Sloučení videí natočených fotoaparátem Samsung EX2F
Dobrý den,
prosím o radu, jak sloučit krátké videa natočená fotoaparátem Samsung EX2F do jednoho dlouhého a popřípadě i k tomu dát zvuk písně. Chci udělat jen krátkou prezentaci ze svatby.
Děkuji za radu
prosím o radu, jak sloučit krátké videa natočená fotoaparátem Samsung EX2F do jednoho dlouhého a popřípadě i k tomu dát zvuk písně. Chci udělat jen krátkou prezentaci ze svatby.
Děkuji za radu
Microsoft Movie Maker. Český, jednoduchý.
http://windows.microsoft.com/cs-cz/Windows-Live/movie-maker
http://windows.microsoft.com/cs-cz/Windows-Live/movie-maker
Movie maker som skusal a degradoval kvalitu. Na jednoduche strihanie a spajanie pouzivam volny program Avidemux. Ten to dokaze bezstratovo. Udajne je lepsia starsia verzia 2.4.
Zkus program AVIDEMUX - je zdarma a skýtá hromadu možností...
EDIT: jsem to nedočetl a už psal... Takže avidemux už používáš... je to slušný nástroj, se kterým jde dělat celkem hodně věcí... Navíc můžeš videa pouze spojit bez změny kvality - necháš nastaveno u videa i audia "Copy" a hotovo... ;)
EDIT: jsem to nedočetl a už psal... Takže avidemux už používáš... je to slušný nástroj, se kterým jde dělat celkem hodně věcí... Navíc můžeš videa pouze spojit bez změny kvality - necháš nastaveno u videa i audia "Copy" a hotovo... ;)
Hmm dik za zajimavy typ, z dovci jsem prinesl par spotu v FHD a 4K kvalita, ty 4K bych rad downscaloval na FHD jednak kvuli velikosti a taky kvuli tomu, ze nemam 4K televizi a FHD TV se s tim urcite nepopasuje...pak to vsechno dat do jednoho videa pripadne hodit nejaky podmaz...
Zdravím, možná to víte pokud ne downscalingem 4K do FHD nic nezkazíte naopak video je potom stále kvalitnější a detailnější než běžné FHD , díky tomu že má dat. tok kolem 50ti Mb.Mluvím o zpracování v EDIUSU a SV12 jak to bude v AVI nevím.
jj to vim ;) je to jako s fotkama, akorat u videa je to jeste vic videt :) ale stejne dik za info :) ja nemam s upravou videi temer zadnou zkusenost tak budu muset neco nainstalovat a zkusit. Spis mi slo o podporu 4K (MP4)...
...jeste se zeptam, mam notebook s procesorem i5-2430, mam ale problem s prehravanim 4K videa (sekane) muze tomu dopomoci nejaky jiny SW prehravac nez co mam (GOM player) nebo na to uz proste procik nestaci?
edit: tak procesor nejede ani na 50% (obe jadra) takze musi byt krpa nekde jinde...
...jeste se zeptam, mam notebook s procesorem i5-2430, mam ale problem s prehravanim 4K videa (sekane) muze tomu dopomoci nejaky jiny SW prehravac nez co mam (GOM player) nebo na to uz proste procik nestaci?
edit: tak procesor nejede ani na 50% (obe jadra) takze musi byt krpa nekde jinde...
[QUOTE=kultus;33537]muze tomu dopomoci nejaky jiny SW prehravac nez co mam[/QUOTE] Zkus VLC a nebo SMPlayer oba umí přehrát snad i pivní podtácky a nejsou náročné na výkon... Sám používám ten SMPlayer a ještě jsem nenarazil na nic co by mi nešlo přehrát a to včetně i 3D filmů na BD (např. Avatar)... Jinak mám "jen" CPU i3-4330 + 8Gb RAM
jo to jsem i5 nejak podcenil :D nainstaloval jsem narychlo MPC-HC, ale chtel bych jen jeden prehravac na vsechno protoze jsem byl s GOM playerem na bezne filmy vic nez spokojen jen to 4K neumi poradne! Zkusim ten SM player, dik za typ...
mezi klasiky patří VLCplayer ale hlavně ClassicPlayer (mimojiné standartní součást mnoha CodecPacků) Osobně jsem odpůrce omalovánek, takže používám ClassicPlayer a neznám věc co by s aktualizovaným balíkem kodeků nepřehrál (sempron X4@3,2GHZ, 8GB ram, AMD 6870OC)
Dobrý den, dekuji za info Rellik. Nainstalovala jsem si Avidemux a zkusila dle návodu na googlu spojit. Akorát mi k tomu pak nejde zvuk, který tam předtím byl a po sloučení tam není. A delší problém nastal, že jsem některé části točila na stojáka a další na ležáka. Tak bych to asi před tím, než to spojím měla otočit asi vše naležato. At pak nemusí všichni pořád otáčet hlavou nastojato-naležato.
Děkuji Simona
Děkuji Simona