Dobrý den, prosím o radu. jsem těžký amatér, při focení nejčastěji používám jen automatiku, ale fotím ráda a často a bohužel jsem náročná na kvalitu :-)
poté co mi odešel sony hx7v, se kterým jsem byla velice spokojená, jsem si na radu v obchodě a po přečtení různých recenzí, koupila oly xz 10. jenže moc spokojená s ním nejsem, hlavně v místnosti fotí s takovým šumem a nevím, jak to nastavit lépe
kdysi jsem chtěla, že si udělám radost a půjdu do levnější zrcadlovky, ale hlavně se mi nechce s sebou nic dalšího tahat na cestách, tak jsem zůstala u kompaktů
a teď přemýšlím, že si radost udělám a koupím si sony rx 100 II (stýská se mi po minulém sony, třeba to panorama bylo úžasné, v oly vůbec nevím, jak to používat)
přečetla jsem zase spoustu názorů a recenzí a viděla jsem fotky a porovnávala z obou a právě tady mám pochybnost, fotky, které jsou u obou foťáků v recenzích se mi zdají stejně dobré, i při zvětšení, ty moje z oly ale tak pěkné nejsou
dotaz: pomůžu si nějak koupí sony rx 100 II, nebo si mám spíš pohrát s tím, co už mám ?? aby to vůbec mělo smysl, přeci jen je to investice
použití: běžné, foto s rodinou, přáteli, dovolená
moc děkuji za váš názor Veronika