Nikon Coolpix P90 nebo Panasonic DMC-FZ28
Ahojky všem, ráda bych se zeptala jaké zkušenosti máte s těmi foťáky. Rozhoduji se mezi těmito modely a zajímaly by mne vaše názory apod.
Momentálně fotím na DMC-TZ1. Fotím především portréty, zvířata, památky,oslavy, párty apod., občas nahrazuji focení videi. Je pro mě důležitý zoom, ostrost snímků, váha a uživat. rozhraní.
Děkuji všem moc a moc
Momentálně fotím na DMC-TZ1. Fotím především portréty, zvířata, památky,oslavy, párty apod., občas nahrazuji focení videi. Je pro mě důležitý zoom, ostrost snímků, váha a uživat. rozhraní.
Děkuji všem moc a moc
Vidím, že makra nejsou prioritou, tak v tom případě raději FZ28. Ale ani Nikonem P90 byste neudělala chybu.
[quote=Milan Šurkala;3363]Vidím, že makra nejsou prioritou, tak v tom případě raději FZ28. Ale ani Nikonem P90 byste neudělala chybu.[/quote]
Díky, je sice pravda že makra občas fotím, ale priorita to opravdu není. Podle přečtených recenzí se mi na FZ28 zamlouvá lepší světelnost objektivu, nižší váha a větší rozlišení videí a mám pocit, že i větší výdrž. P90 má ovšem skvělý zoom, možná i výklopný monitor mne trochu zaujal.
Díky, je sice pravda že makra občas fotím, ale priorita to opravdu není. Podle přečtených recenzí se mi na FZ28 zamlouvá lepší světelnost objektivu, nižší váha a větší rozlišení videí a mám pocit, že i větší výdrž. P90 má ovšem skvělý zoom, možná i výklopný monitor mne trochu zaujal.