Výběr digitálního fotoaparátu
Dobrý večer, sháním fotoaparát na běžné focení (rodinné oslavy, výlety.....) a jde mi hlavně o to, aby dělal pěkné fotky (i při horších světelných podmínkách). Doteď jsem fotil pouze mobilem (2 MPx), ale to už se vážně nedá a chci si koupit foťák, takže hlavně aby dělal lepší fotky než jsou z toho mobilu :D . Už jsem měl vybraný Kodak EasyShare Z915, ale bylo mi řečeno, ať si Kodak nekupuji. Cena by měla být do cca 3000,- Kč. Našel by se nějaký? Ve fotoaparátech se moc nevyznám, tak mi prosím nějaký doporučte. Děkuji
Fuji FinePix S2100HD, stojí sice o 1t. Kč víc, ale má 15x zoom (!), plný manuál, širokoúhlý objektiv a HD video.
[quote=focusx;5024]Fuji FinePix S2100HD, stojí sice o 1t. Kč víc, ale má 15x zoom (!), plný manuál, širokoúhlý objektiv a HD video.[/quote]
Tak ten Fuji vypadá nádherně, ale pro mě už je bohužel moc drahý :( :(
Tak ten Fuji vypadá nádherně, ale pro mě už je bohužel moc drahý :( :(
[quote=Hans_16;5027]Děkuji za tipy, hned se na ně podívám ;) . A do toho Kodaku by jste teda taky nešli??[/quote]
Kodak má plný manuál a je rychlý. Za tu cenu je asi to nejlepší.
Kodak má plný manuál a je rychlý. Za tu cenu je asi to nejlepší.
Známí mi totiž řikal, že Kodak si nemám kupovat, ale ono asi co člověk, to jiný názor. Takže Kodak jako značka neni špatný???
Kodak je jeden z nejlepších foťáků. Vyráběl už kvalitní foťáky, když u Canonu ještě vyřezávali dřevěné naběračky na saké. :D
To je bohuzel uplne zcestny nazor :-) Olympus take vyrabel uzasne fotaky a podivej se, kde je dneska :-) To, ze kdysi byl spicka, nemusi nutne znamenat, ze je ji i dnes.
Takže ten Kodak by mohl dělat pěkné fotky? Nikde jsem nenašel ukázkové fotky z tohoto fotáku, takže nevím, co od něho čekat. Je tu ještě někdo, kdo by do toho Kodaku šel??? Jinak ten Samsung PL60 mi taky připadal celkem dobrý. Ale nevím, pro který se rozhodnout :(
Tak ty fotky vypadají pěkně. Ale pořád se nedokážu rozhodnout. Za tu cenu má celkem slušné funkce (zoom, manuální nastavení...). Ale pár lidí mi už Kodak rozmlouvalo. Tak to je dilema :(
Prosím vás. Ještě koukám na ten Samsung PL60, ale tim že neni na tužkové baterie, tak by mě zajímalo, kolik asi vyfotí snímku na jedno nabití. Nikde jsem to nenašel.