Starší zrcadlo, ale které ?
Zdravím, chtěl bych zkusit nějakou zrcadlovku a nechci do toho valit x peněz, mám rodinu a stavím, takže počítám každou kačku :)
Z toho vyplývá nákup ojetiny, jen teda nevím kterou. Doma mám Kodak Z1012 IS, ale hlavně na HD video s prckem, ať jsou vzpomínky. Jen pořád všude vidím Zrcadlo je zrcadlo, tak to chci zkusit no :)
Co jsem se koukal tak mě zaujali tyto modely :
NIKON D100 - celkem starý ale levný :)
NIKON D40 - oproti D100 asi jen otázka ceny a hlavně D40 novější a určitě lepší že ?
Canon EOS 400D
Olympus E-500 - co jsem četl, tak velmi dobrý
Pomozte mi prosím vybrat nebo poradit nějaký jiný model s cenovým stropem 7000,-
Za odpovědi děkuji.
Z toho vyplývá nákup ojetiny, jen teda nevím kterou. Doma mám Kodak Z1012 IS, ale hlavně na HD video s prckem, ať jsou vzpomínky. Jen pořád všude vidím Zrcadlo je zrcadlo, tak to chci zkusit no :)
Co jsem se koukal tak mě zaujali tyto modely :
NIKON D100 - celkem starý ale levný :)
NIKON D40 - oproti D100 asi jen otázka ceny a hlavně D40 novější a určitě lepší že ?
Canon EOS 400D
Olympus E-500 - co jsem četl, tak velmi dobrý
Pomozte mi prosím vybrat nebo poradit nějaký jiný model s cenovým stropem 7000,-
Za odpovědi děkuji.
Lidi prosím, to je můj příspěvek tak nesmyslný, nebo je tu jen spousta uživatelů, kteří nejsou ochotni napsat "kup tohle" ?
Byt Vami tak tech 7 000kc dam radsi do staveni a necham si starej kodak. Protoze kvalita snimku bude pri trochu rozumnem svetle stejna jako z vami zminovanych zrcadlovek. Navic to jsou vybehovy tipy a nikdy nevite kdy to klekne.