ano toto je věčné dilema asi všech lidí,ale každého v něčem jiném.Máte něco rok,dva,radost,nemůžete spát a potom zjistíte,že je něco nového,nepoznaného a teď zvažujete-jít do toho nebo né-šetřit penízky a nebo jenom mít opět zase nějaký svůj tajný sen a nebýt něčeho vyložený otrok.Já řeším momentálně svůj sen,už několik měsíců-změna foťáku.Mám alphu 100-baví mě fotit,je fakt,že člověk je neustále v práci,ale zkrátka mám rád techniku a pořád něco nového.Teď jsem momentálně v USA(nehledejte za tím nic světoborného-česká klasika-

)no a tady jenom čtu,chodím po obchodech a jsem ze všeho hotofson kolik tady vše stojí a za kolik hodin,dnů práce si to může normální Amík koupit-u nás to nebude asi nikdy,ale zpět k tématu.Mám tady vyhlédnutý foťák CANON EOS 7 D-NEBO MÁM SI VYHLÉDNOUT JINÝ?????,pročítám recenze zleva zprava,ze zadu ze předu-až mě z toho všeho bolí hlava-k tomu šly foťáky tady cenově dolů-nevím jestli to je silnějším dolarem a nebo se chystá něco nového,ale to je jedno.Pořád zvažuji koupit nekoupit,člověk bojuje sám se sebou-možná to je o psychologii,no nevím a proto se chci zeptat VÁS tady na tomto fooru-co Vy by jste mi poradili-asi mi tu mou touhu po snu ulehčíte-potom se doma manželce vymluvím na Vás-to oni,já nééé -

,děkuji za přečtení a Vaše připomínky-negativní,pozitivní,Nashle