Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Fotoškola  |  Seriály
Fotoaparáty  |  Objektivy
Fotomobily  |   Software
Příslušenství  |  Ostatní
Svět hardware  |  TV Freak
Svět mobilně
23.6.2019, Milan Šurkala, aktualita
Leica představuje další ze svých nesčetných limitovaných edicí svých fotoaparátů. Tentokrát přišel na řadu model CL a limitovaná edice nese název Urban Jungle. Za návrh designu může tentokrát fotograf Jean Pigozzi.
busy (4706) | 24.6.201910:01
Zacinam mat pocit, ze tych edicii znacky Leica uz zacina byt nejak moc.
Pokym ini davaju na trh nelimitovane pocty fotakov, Leica zase ponuka nelimitovane mnozstvo limitovanych edicii, takze v konecnom dosledku to bude podobne :­)

Ale vazne. Konkretne tento dizaj ja osobne povazujem za celkom vydareny. A konecne nieco, co sa nesnazi silou­-mocou vyzerat co najviac retro.
Odpovědět1  0
FLASHMAN520 (60) | 24.6.20195:31
Na pohled moc hezký kousek, ale ty peníze bych do toho nedal. Za ty prachy bych šel jinam.
Odpovědět2  1
Fotoartin (371) | 23.6.201912:38
Konecne poradny stroj na trhu!
Odpovědět0  7
Opomartin (259) | 25.6.20199:15
Myslíte ­"pořádný­" pro korektní tříprocentní menšinu? Co je na jiných ­"nepořádného­", že tento vyčnívá jako pořádný? Nebo jste se špatně vyjádřil, či snad nenašel ve své slovní zásobě vhodnější ?
Odpovědět0  0
Fotoartin (371) | 25.6.20199:32
Tak nas uz je mnohem vice nez tri procenta. Preci jen jde o zcela normalni zalezitost, nejnovejsi pruzkumy a vyzkumy odborniku a vedcu z USA dokonce hovori o tom, ze ona vetsina vlastne vubec neni vetsinou, jen si to nalhava.

Podle mne jsem se vyjadril naprosto precizne, ostatne jako je jiz u mne tradici.
Je to poradny kus fototechniky, ktery strci vsechny ty ostatni atrapy jako je Canikon ci Pentax do kapsy. O mutantech jako jsou ruzne Olypanafujisonyfilmy se radeji ani nezminuji, to si tento kus opravdoveho fotonacini rozhodne nezaslouzi byt potupovan srovnanimi s takovymi sroty.
Odpovědět0  3
Opomartin (259) | 25.6.201910:29
Nebudu rozporovat Vaše čistě subjektivní vnímání světa fototechniky rozděleného na ­"pořádný ­- nepořádný­", právě pro tu subjektivitu ­(jedinečnost­) názoru. Nebo dokonce hodnotit úroveň Vašeho vyjádření.
Zaujalo mne Vaše vystupování zde na Digimánii. Lidově řečeno, aby jste pochopil, že to není nic proti Vaší osobě. Váš projev zde vyvolává otázku zda tak činíte s jistým záměrem,nebo jde o ­"vrozenou­" povahu.
Pokud jde o ten záměr a Vy přistupujete ke zdejším barbarům fotosvěta jako dosazený vyšší mocí zde šířit misii, že jest jediného boha ­(názoru­) a ten kdo nepřijme je urážkami a posměšky odsouzen nebo je to vrozené jednání, v obou případech jde o jisté problémy ať už z dětstvî či dospívání. Na základě i všech Vašich příspěvků nemohu z jistotou říci zda jste byl zneužit jako chlapec řádovou sestrou s kompaktem na krku, nebo hůře pocházíte z rozvrácené rodiny a byl týrán jak doma tak v kolektivu ostatních dětí.
Vlastnictví a propagace fotoaparátu Leica Vás nekatapultuje mezi vyšší společnost, neudělá z Vás nadřazeného misionáře a vizionáře, nezlepší Vaše společenské postavení, jen v kontextu Vašich příspěvků zde, vyvolá další řadu otázek kdo jste a kam jdete.
Odpovědět0  2
Fotoartin (371) | 25.6.201911:49
Tak pokud jste očekával, že mé či něčí jiné vnímání světa je jiné, než čistě subjektivní napadají mne dvě možnosti.
Buď nedostatek jódu v ranném věku nebo nedávání pozor ve škole, kdy se hovořilo o tom, co znamená subjektivní. Ale to je problém většiny foto i psychologo odborníků na netu, že tak nějak počítají s tím, že jsou minimálně oni sami schopni mít objektivní pohled na věc či objektivní názor, tak možná to postihlo i Vás?
Ano, úroveň mého vyjádření byste raději hodnotit neměl, evidentně je to tak trochu mimo Váš obzor. Líbí se mi, že máte rozum a zbytečně se nepouštíte do takových čelendžííííí. Tím se dost vymykáte běžným digimanijním zvyklostem a bystostem.
Jsem rád, že Vás mé vystupování zaujalo, je poznat, že jste člověk, který vycítí moudrost, kvalitu a úroveň.
Mohu Vás ujistit, že to, že se zde nějak projevuji opravdu činím s nějakým záměrem. Bezděčně dělám jen zcela jiné věci, obvykle v noci, ale občas i přes den ponejvíce při poloze ležmo.
Já nejsem dosazený vyšší mocí. To zas pozor, to se už skoro rouháte. Jsem samozřejmě její konkretizací.
Urážky a posměšky ode mne padají na ty smrtelníky, kteří s tím začali sami. Je to takové skoro zrcadlo, které je pro plebs trpící představou, že ­"demokracie­" dává zrovna a jen jim absolutní svobodu takřka v čemkoliv bez nutnosti nést odpovědnost či následky svého konání, velmi těžko akceptovatelné. Ale to jistě chápete, že je problém jejich, ne můj.
Ano byl jsem jako chlapec zneužit řádovou sestrou, ale ten kompakt měla v ruce a hádejte, co mi s ním dělala, no hádejte!
Ano pocházím z rozvrácené rodiny a byl jsem týrán.
Samozřejmě, že vlastnictbí fotoaparátu Leica mě nikam nekatapultuje, ani není důvod, proč bych měl být katapultován mezi lidské vši kvůli vlastnictví nějakého fotozařízení.
Ano jistě, pro intelektuálně méně zdatné jedince vyvstávají otázky jako kdo jsem a kam jdu. Bytosti s IQ nad 50 to vědět nepotřebují.
Pokud se potřebujete svěřit ještě s něčím jiným, co tíží Vaši mysl, neváhejte a učiňte tak. Věřím, že se Vám pak uleví .

Odpovědět0  2
Opomartin (259) | 25.6.201913:26
Spiš bych Vás rád viděl v mé ordinaci. A bez obav, sezení zadarmo. Skutečně nemocným by se mělo pomáhat nezištně.
Odpovědět1  2
Choakinek (4686) | 25.6.201919:48
Jste opravdu profesí psycholog či psychiatr, ano?
Odpovědět0  0
Choakinek (4686) | 25.6.201919:50
"Urážky a posměšky ode mne padají na ty smrtelníky, kteří s tím začali sami.­"

Lžeš! Urážíš a posmíváš se tady kdekomu, i lidem, kteří tu žádné urážky a posměšky nevyjadřují ­(tedy pokud později nereagují na ty tvoje­).
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.