Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Fotoškola  |  Seriály
Fotoaparáty  |  Objektivy
Fotomobily  |   Software
Příslušenství  |  Ostatní
Svět hardware  |  TV Freak
Svět mobilně
9.5.2017, Milan Šurkala, recenze
Dalším redakčním testem projde jeden z nejmenších smartphonů dneška, Apple iPhone SE. Ten má 12MPx fotoaparát, který v některých aplikacích umí i fotit do RAWu. Nechybí podpora 4K videa a nadprůměrných zpomalených videosekvencí.
jozkopower (452) | 9.5.201719:20
Video ­" aprílové počasie­" nemá chybu, skvelý výkon mobilu i kameramana, 100b.
Odpovědět0  0
Milan Šurkala (6632) | 9.5.201723:40
Díky, jsem rád, že se líbí.
Odpovědět0  0
Choakinek (4713) | 11.5.201722:47
Ano, to video je opravdu moc pěkné.

A ta elektronická stabilizace chválená v recenzi je skutečně velmi solidní, což ukazuje již ta ukázka fullHD videa, kterou je možné stáhnout.
Odpovědět0  0
Choakinek (4713) | 9.5.201717:18
No vida, ani jsem nevěděl, že Sony dělá telefony s takto příjemnými rozměry. Chtěl bych primárně znovuzrozenou Nokii, ale ta zatím ohlásila jen ­"obry­", takže zatím nic. V hledáčku pochopitelně mám i tento iPhone SE.

Bohužel, v současnosti mám telefon s ­"mrtvým­" Windows Phone, proto bych potřeboval náhradu ­(také kvůli některým aplikacím, které už na WP nelze sehnat­).

Kvůli focení bych ale iPhone SE nekupoval, na to mám jiný stroj ;­-­), příjemný je akorát to 4K video, protože v dohledné době foťák se 4K videem mít nebudu.
Odpovědět0  2
nephilim (906) | 10.5.201715:11
Mám ve skříni plně funkční N7110. Tu kdyby přizpůsobili dnešním technologiím. Hmmm ;)
Odpovědět0  0
blue.sun (754) | 12.5.201710:31
Myslíš s tím tak mrtvým Windows, na který mi ve středu přišel Creators Update?
Jo, kdyby takhle mrtvý byl pracovní android, který už navěky zůstane na zastaralé 5.1...
Odpovědět0  0
Choakinek (4713) | 14.5.20171:47
Tím myslím, že nabídka aplikací je zlomková proti OS Android či iOS jednoduše proto, že ty telefony se již takřka neprodávají a MS ani vývoj novějších neplánuje. Vydá se zřejmě jinou cestou.

Netýká se ­"Creators Update­" náhodou pouze Windows 10 Mobile? S tímto OS jsem si telefon nekoupil a ani jsem na něj nemohl přejít ­(upgradovat­). Kupoval jsem jej s Windows Phone 8.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.