Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Fotoškola  |  Seriály
Fotoaparáty  |  Objektivy
Fotomobily  |   Software
Příslušenství  |  Ostatní
Svět hardware  |  TV Freak
Svět mobilně
Registrace: 21.8.2006
Komentářů: 32, score 1.0 | Svět hardware: 15/0.5
Účast v Expertiádách: 0
Účast v Týdenních šancích: 0
Mám fotoaparát: –
Chci fotoaparát: –
Měl jsem fotoaparáty: –

Nejvíce přínosné komentáře

Komentář z 29.7.2022 s hodnocením +2:
A jak Dreamstime pozná, že daná fotka by měla pocházet právě z jejich fotobanky? Myslím, že většina fotografů svoje fotky nabízí na několika různých fotobankách zároveň... a toho exkluzivního obsahu jen pro Dreamstime bude asi minimum.
Komentář z 25.4.2019 s hodnocením +2:
No hoši, to je teda logika :­-D V tom případě je i Škoda Fabia se zkušeným řidičem jednoznačně rychlejší, než monopost F1 se psem za volantem :­-D
Komentář z 15.12.2015 s hodnocením +2:
Přemýšlím nad smyslem zveřejnění takovýchto snímků v takto mizerném rozlišení... o kvalitách stroje to nevypovídá vůbec nic, jelikož stejný snímek v této velikosti udělám jakoukoli lepší APS­-C ­(bez­)zrcadlovkou s kvalitním objektivem a málokdo by poznal rozdíl. Když už, tak ať ty totky alespoň dají v plném rozlišení, ale tohle postrádá smysl a hlavně jakoukoli vypovídací hodnotu.

Nejméně přínosné komentáře

Komentář z 15.1.2020 s hodnocením -1:
To bude spíš tak, že lidi, kteří se nechají slevou zlákat už pak u Adobe zůstanou i dál, protože si na ten sw zvyknou a budou platit plnou cenu ... takže na tom ve výsledku Adobe samozřejmě vydělá a jejich markeťáci to moc dobře vědí.
Komentář z 8.4.2019 s hodnocením 0:
Přes Getty prodávám fotky také a neumím si představit, že by tam seděl někdo, kdo bude ověřovat každou fotku, jestli je po všech směrech v pořádku. Auditoři samozřejmě ověřují technickou kvalitu fotky a další právní náležitosti ­(např loga firem a viditelné obličeje lidí u RF licencí­), ale to je tak vše, co zmůžou. Za zbytek vždy odpovídá logicky ten, kdo tam fotku nahrává, což je zpravidla autor. Ale pokud tam někdo nasype cizí fotky s tím, že na nich vydělá, tak to není tak úplně chyba fotobanky a následky by měl nést dotyčný ­"fotograf"
Komentář z 12.2.2024 s hodnocením +1:
Flickr PRO používám od roku 2008, ale ne jako sociální síť či galerii, ale čistě jako jednu ze záloh fotek, odkud navíc kdykoli komukoli můžu poslat klidně z telefonu odkaz na fotku ke stažení, což mi vyhovuje.