Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Fotoškola  |  Seriály
Fotoaparáty  |  Objektivy
Fotomobily  |   Software
Příslušenství  |  Ostatní
Svět hardware  |  TV Freak
Svět mobilně
13.1.2009, Milan Šurkala, recenze
Poměrně oblíbené kompakty jsou z řady W od Sony. Několik modelů totiž nabízí nejrůznější rozlišení a větší rozsah zoomu začínající na poněkud širších ohniscích. My jsme vyzkoušeli třetí nejlepší typ W150 s 5× optickým zoomem a rozlišením 8 megapixelů.
majkokorko (1) | 30.12.20185:10


Predstavujeme Vam super ultra turbo mega miniaturny blbovzdorny fotoaparat s 8 Mega Pixelovym snimacom o velkosti zrnka makoveho. Perpetum mobile SONY DSC W150!!!
Vynimocnosti tohto Perpetum:
Fotenie usmevov ­(kto sa nevie smiat, bude diskrimonovany­)
Upozornenie na trasenie ruk ­(ocenia roztruseni Parkinsoni­)
Vyhodnotenie spravnosti postoja
Upozornenie na bliziace sa trafenie slakom a mnoho inych fotografickych vychytavok...

Tato fotoatrapa sa mi dostala do ruk nestastnou nahodou. Nikdy v zivote som nic prisernejsie v rukach nedrzal. A tych 8 Mpx,.. to snad nemyslite vazne!!! KDe?! Cez co prejde take sialene mnozstvo bodov? Cez to 1mm zrnko ktore nazyvate objektivom???? To je presne take iste sialene tvrdenie ako keby si vzal do uvahy dvojdecak pohar a buded tvrdiet ze do toho pohara nalejed 15 hl vody.

Vsetky tie krasne fotky ktore prezentuju tito obchodnici s vetrom a dazdom a tvrdia ze ich vytvorili touto fotoatrapou Somy ­(Ano, SOMY, pretoze toto nieie SONY nakolko SONY je Japonska firma a toto je cinsky fake SQNY, SOMY, alebo cokolvek ine­) tak vsetky tie krasne fotky boli vytvorene profesionalnouu technikou, zrkadlovkou za 10 tisic eur... Ako sa tieto podvody robia? Pozrite link a overite si to velmi jednoducho,.. potom pochopite. https:­/­/lnk.sk­/frxB
Odpovědět0  0
Ron Jeremy | 14.1.200921:18
Dokud Sony nepošle k šípku svůj ­(bez prominutí­) pitomý formát paměťových karet, spousta lidí se mu kvůli němu bude vyhýbat. Pobavilo mě, že i tvrdošíjný Olympus přikládá k fotoaparátům redukci z xD na microSD.
Odpovědět0  0
Milan Šurkala (6628) | 15.1.200912:31
Stále lepší MemoryStick než xD :­-­) On to vlastně ani ten Olympus s těmi microSD kartami až tak moc nevychytal, většina lidí má spoustu SD karet, ale ty tam nepůjdou. Jdou tam pouze microSD, takže nákup nových karet ­(pokud už někdo náhodou volnou microSD kartu nemá­) jej také nemine. Výhodou je pochopitelně cena a kapacita.
Včera jsem právě kupoval 4GB microSD kartu i s redukcí pro SD za 168 Kč včetně DPH. O tom si MS i xD může nechat jenom zdát. A přestože se jedná o Class 4 kartu, je docela svižná. No uvidíme, zda se Sony rozhýbe.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.