Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Fotoškola  |  Seriály
Fotoaparáty  |  Objektivy
Fotomobily  |   Software
Příslušenství  |  Ostatní
Svět hardware  |  TV Freak
Svět mobilně
Registrace: 15.3.2011
Komentářů: 37, score 1.4 | Svět hardware: 318/2.0 | Svět mobilně: 69/0.4 | TV Freak: 22/0.1
Účast v Expertiádách: 3 (přehled)
Účast v Týdenních šancích: 1 (přehled)
Mám fotoaparát: –
Chci fotoaparát: –
Měl jsem fotoaparáty: –

Nejvíce přínosné komentáře

Komentář z 12.10.2020 s hodnocením +4:
"Používáme automatizované technologie, abychom z našich aplikací odstranili nahotu, ale ty někdy prostě nerozpoznají cibuli Walla Walla od... no, víte čeho­".

No, mě osobně by zajímalo co bylo rozpoznáno. Ať se snažím sebevíc, tak v těch obrázcích nevidím nic co by se týkalo člověka a nahoty. Kdyby tam bylo nějak vidět pohlaví, nebo prsa apod... Mám 3,5D na dálku, tak jsem si sundal brýle a díval se na obrázek i rozmazaně, ale ani toto nezabralo, abych v tom viděl něco cenzurovateleného.

Buď je AI pořád moc nedokonalá, nebo nás už překonala v oblasti představivosti. ;­-)
Komentář z 16.10.2013 s hodnocením +4:
K nové verzi mám jednu jednu malou a jednu zásadní výtku.

Malá výtka se týká absence většího samostatného náhledu ve správci. Člověk se mohl lépe orientovat. V malých náhledech ­"našel­" nějakou fotku a po označení ve větším náhledu ihned viděl zda je to opravdu to co hledal...

Velkou výtku mám ke ztrátě možnosti umístit si v prohlížeči pruh náhledů na boční stranu. Pruh s náhledy dole výrazně snižuje výšku pracovní plochy a tedy i velikost zobrazované fotografie. Programátoři snad zapomínají, že většina lidí má dnes monitory 16:9 či 16:10 a při existenci horního menu s přidáním spodního pruhu náhledů je to už nepoužitelná nudle... Vždyť se podívejte kolik prostoru je ­"černá­" nevyužitá plocha? A pokud chce člověk mít pruh s velkými náhledy, pak se z prostřední fotografie stává také jen o něco větší náhled... Tohle mě opravdu hodně moc vadí...
Komentář z 12.10.2020 s hodnocením +3:
Mě by moc zajímalo, kolik z vás, co si vyhonilo nad cibulí, plakalo?

Nejméně přínosné komentáře

Komentář z 24.3.2015 s hodnocením -1:
A kdo to bude měřit? Já budu tvrdit, že to bylo XY metrů a policista, který bude mít špatný den, že to bylo o 0,5 metru méně... Lidi se zbraní se nebudou moci rozumně pohybovat po městě, protože budou muset kličkovat postranními uličkami jen aby byli 100 metrů daleko od pravděpodobně pracujícího policisty. Nedej bože, když bude někdo se zbraní sedět v nějakém hromadném dopravním prostředku a přistoupí zasahující policista, to jako bude muset vystoupit?
Komentář z 11.9.2013 s hodnocením -1:
"U zápise se situace mění.­" ­-> ­"zápisu"
Komentář z 26.1.2024 s hodnocením 0:
Všichni píší jak je výsledek zajímavý a super, ale já nevím jak to může v videa někdo posoudit, když není srovnání před aplikací a po aplikaci... Navíc za podmínek, kdy YT zasahuje kompresí a optimalizací do uploadovaného videa.

Nejnovější oblíbené články

Odolný Olympus Tough TG-6 vylepšuje focení pod vodou
23.5.2019: Společnost Olympus představila novou generaci outdoorového kompaktu Tough TG-6....